بذر درختچه میوه زالزالک زرد (Crataegus)
- خرید بذر درختچه میوه زالزالک زرد (Crataegus)
- درختچه ای بسیار زیبا با میوه های خوشمزه و لذیذ
- مناسب برای پرورش بونسای
- دارای خواص بسیار زیاد خصوصا ضد استرس
- بذرها دارای قوه نامیه بسیار عالی و با کیفیت و تازه
بذر درختچه میوه زالزالک زرد
نام محصول: بذر درختچه میوه زالزالک زرد
خانواده: رزاسه Rosaceae
نام علمی: Crataegus
توضیح مختصر: میوه زالزالک یک میوه شگفت انگیز را خاصیت های کاهش فشارخون، تسکین بیماریهای قلبی، بهبود بیخوابی و استرس، تناسب اندام میباشد این درخت یکی از گزینه های بسیار زیبا برای بونسای میباشد
زالزالک زرد از گونههای بسیار جالب و زیبا می باشد این میوه محسوب شده که تحت عنوان ازگیل مدیترانهای نیز شناخته میشود. این گیاه بومی حوضهی مدیترانه بوده و گیاه رایجی در آنجا محسوب میشود. وقتی که این درخت میوه میدهد، انبوهی از خوشههای میوه روی آن مشاهده میشوند.
زالزالک زرد یک درخت برگریز است که با نرخ رشدی متوسط تا ارتفاع 10 متر میرسد.. گلدادن این درخت در ماه تیر آغاز میشود. گلهای این گیاه هرمافرودیت (هم دارای ارگان مذکر و هم مونث) هستند و توسط پشهها گردهافشانی میشوند. این گیاه برای خاکهای سبک (ماسهای)، متوسط (لومی) و سنگین (رس) مناسب میباشد. از نظر pH هم میتواند در خاکهای اسیدی، خنثی و بازی رشد کند. میتواند در شرایط نیمهسایه (در سایهی درختان جنگلی) و البته شرایط بدون سایه هم رشد کند. خاک مرطوب یا خیس را ترجیح میدهد اما میتواند خشکی را هم تحمل کند. این گیاه میتواند بادهای شدید را تحمل کند اما تحمل بادهای دریایی از عهدهی آن خارج است. همچنین میتواند آلودگی جوی را هم تحمل کند.
مصارف خوراکی
بخش خوردنی: میوه
میوهی آن به صورت خام یا پخته در پای و کنسرو مصرف میشود. میوهی آن میتواند به صورت تازه یا خشکشده استفاده شود. طعم این میوه بسیار مطبوع و تا حدودی اسیدی است. اگر میوه در مناطق گرمسیری رشد کند، میزان قند بیشتری در بافتش هویدا میشود و باز هم اندکی طعم اسیدی خواهد داشت. میتوان آن را از روی درخت چید،. اندازه و رنگ میوه به شدت متغیر است و قطر آن به 25 میلیمتر هم میرسد. در میان میوه تا 5 عدد هسته وجود دارند که معمولاً به یکدیگر چسبیدهاند، به همین دلیل حس خوردن گیلاس به شما دست میدهد.
مصارف پزشکی
مشکلات قلبی؛ کاهش فشار خون
میوه و گلهای بسیاری از زالزالکها به خاطر تاثیراتشان در زمینهی تقویت قلب معروف هستند و تحقیقات جدیدی به آن اختصاص یافته است. همچنین از آنها برای کاهش فشار خون نیز استفاده میشود. معمولاً به افرادی که قلب ضعیف و فشار خون بالا دارند، توصیه میشود که زالزالک بخورند. معمولاً مصرف طولانیمدت این میوه بازدهی دارد. معمولاً از آن چای یا تنتور هم تهیه میکنند.
]سایر مصرف های
چوب سنگین، محکم، قرص و دارای بافت ریزی دارد که میتوان برای ساخت ابزار، ماله و سایر آیتمهای کوچک از آن بهره گرفت.
منبع: wikipedia
کاشت زالزالک
بذر این گیاه کمی نسبت به بذرهای دیگر مراحل متفاوت تری دارد ابتدا لازم است بذرها گرمادهی شود سپس مرحله سرمادهی.مرحله سرمادهی بذر را در تب "دانلود قرار داده ایم روی تب "دانلود" کلیک کرده سپس به انتهای صفحه بروید و فایل روش سرمادهی را دانلود فرمایید.اما مرحله مقدماتی و گرمادهی بذرها:
ابتدا بذرها را در نایلونی که چند سوراخ دارد قرا دهید سپس بذرها را لابلای ماسه مزطوب قرار دهید.منظور از مرطوب این است که کاملا خیس نباشد و وقتی ماسه را در دست میگیرید و میفشارید آب از آن چک نکند.سپس آن را در نایلونی که عرض کردیم قرار دهید و به مدت 8 هفته در مکانی گرم قرار دهید و هر چند روز یک بار رطوبت را چک کنید دقت کنید () رطویت خیلی مهم است
بعد از انجام مراحل نوبت به مرحله سرمادهی میباشد که ابتدا نیز عرض کردیم که فایل آن را قرار داده ایم فقط درنظر داشته باشید که مرحله سرمادهی حدود 2ماه الی 3 ماه می باشد و در همین مرحله امکان این هست که جوانه زنی کند.
برای آموش سرمادهی می توانید طبق روش زیر کاشت نمایید:
آموزش سرمادهی
مشخصات
- کد کالا
- A41-25
- نام علمی
- Crataegus
- نام لاتین
- گاها با ازگیل اشتباه گرفته میشود
- نام فارسی گیاه
- زالزالک زرد
- خانواده
- رزاسه
- فضای مورد استفاده
- محیط بیرون
- بومی منطقه (زیستگاه اصلی)
- مدیترانه
- نوع گیاه
- درخت
- عمر
- چندساله
- زمان گلدهی
- تیرماه
- درجه بندی کاشت
- حرفه ای
- دوره سرمادهی
- ابتدا گرمادهی سپس سرمادهی
- قوه نامیه
- 90%
- نور محیط
- آفتاب نسبتا زیاد
- آبیاری و رطوبت
- کمی مرطوب
- دمای ایده آل
- به سرما مقاوم هست
- خاک
- خاک شنی
- درصد خلوص
- 90%
- مدت جوانه زنی بذر
- 5ماه
گالری مشتریان
فقط کاربران عضو شده می توانند عکس های محصول را بارگذاری کنند برای ورود اینجا کلیک کنید
هیچ عکسی بارگذاری نشده است
با درود
در فایل آموزش کاشت بذر در مورد نحوه قارچکشی و روش تهیه محلول قارچکش هیج توضیحی داده نشده. مثلا در مورد زالزالک جایی خوندم علاوه بر سرمادهی نیاز به یک دوره گرمادهی هم داره که در مجموع چند ماه باید در معرض رطوبت باشه و این احتمال آلودگی قارچی را بالا میبره. لطفا در صورت امکان مطلب آموزشی درباره قارچکشی بذر و جزئیاتش مثل نسبت قارچکش به آب و مدت خواباندن بذر در محلول و این جور موارد تهیه فرمایید.
سپاس فراوان
شما هم نظر دهید