بذر درخت ziziphus jujuba یا خرمای چینی (درخت عناب)
- خرید بذر درخت ziziphus jujuba یا خرمای چینی (درخت عناب)
- درختی بسیار زیبا با رشد سریع
- مناسب برای پرورش بونسای
- میوه های جالب، خوشمزه و بسیار پرخاصیت
- سازگاری با هر نوع آب وهوای ایران
- قوه نامیه بسیار عالی
بذر درخت ziziphus jujuba یا خرمای چینی (درخت عناب)
نام محصول: بذر درخت ziziphus jujuba یا خرمای چینی (درخت عناب)
خانواده: Rhamnaceae
توضیح مختصر: عناب که از آن تحت عناوین خرمای قرمز، خرمای چینی، خرمای کرهای یا خرمای هندی نیز یاد میشود، گونهای از خانوادهی خولان است. از آن به عنوان درخت سایهانداز استفاده میشود که البته میوه هم میآورد.
این درخت یا درختچهی برگریز، ارتفاعی معادل 5 الی 12 متر دارد و شاخههای خارداری از اطراف آن بیرون میآیند. برگهای آن دارای رنگ سبز درخشان، شکل تخممرغی، طول 2 الی 7 سانتیمتر و عرض 1-3 سانتیمتر میباشند که سه رگبرگ آشکار در پایه و یک حاشیهی دندانهدار در کنارههای آنها مشاهده میشوند. گلهای این درخت کوچک بوده و عرض 5 میلیمتر و 5 گلبرگ زرد-سبز کمرنگ دارند. میوهی این درخت همانند آلو بوده و خوردنی میباشد؛ عمق آن بین 5/1 الی 3 سانتیمتر بوده و در شرایطی که کال است، رنگ سبز و طعمی مشابه با سیب دارد؛ وقتی که میوه میرسد رنگش به قهوهای و بنفش-مشکی تغییر کرده، چین و چروک میخورد و شمایلی شبیه خرما پیدا میکند. یک هستهی سفت نیز همانند زیتون، در وسط میوه قرار دارد.
مصارف خوراکی
میتوان میوهی تازه یا خشکشده را به عنوان میانوعده یا حتی با قهوه مصرف نمود. عنابهای دودی در ویتنام مصرف میشوند و از آنها تحت عنوان عناب سیاه یاد میشود. هم چینیها و هم کرهایها نوعی شربت شیرین از عناب درست میکنند که با چای مصرف میشود. همچنین چای عناب و چای کیسهای با طعم عناب نیز توسط آنها تولید میشود. در موارد معدودی، آب میوهی عناب را میگیرند و از آن سرکه هم درست میکنند. در بنگال غربی و بنگلادش از آن ترشی درست میکنند.
در ویتنام و تایوان میوهی تقریباً رسیده را میچینند و در بازارهای محلی میفروشند یا آن را به کشورهای آسیای شرقی صادر میکنند. میوهی خشکشدهی عناب را در کشورهای چین و ویتنام، در دسرها استفاده کرده و همچنین نوشیدنی خنک خاصی با استفاده از عناب خشک، لونگان، جلبک دریایی تازه، جو و دانههای نیلوفر آبی درست میکنند.
در هند، دانههای خشکشدهی این میوه در زیر نور آفتاب را خارج میکنند و سپس آن را به همراه آلوچه، فلفل قرمز، نمک و شکر زرد میکوبند و به عنوان ادویه مصرف میکنند.
مصارف پزشکی
از این میوه و دانههایش در چین و کره به عنوان یک داروی سنتی برای برطرفکردن استرس، داروی ضدقارچ، ضدباکتری، ضدزخم، اهداف ضدالتهابی و آرامبخش استفاده شده و دارای ویژگیهای ضدباروری/پیشگیری از بارداری، کاهش فشار خون و ضدنفروتیک، آرامشدهندهی قلب، آنتیاکسیدان، بهبوددهندهی سیستم ایمنی و التیامدهندهی زخم میباشد.
سایر مصرف های
اعتقادی قدیمی وجود دارد که بوی شیرین عناب باعث عاشقشدن نوجوانها شد و در قراقروم و هیمالیا، پسرها ساقهی گلهای عناب را در دستشان میگیرند یا زیر کلاهشان میگذارند تا دخترها را به خودشان جذب کنند.
در یکی از رسوم چینی، عناب را به همراه بادامزمینی، لونگان و شاهبلوط در نشان خاصی گذاشته و آن را در اتاق خواب تازهعروس و داماد میگذارند تا برایشان خوشیمنی به همراه داشته باشد. روی آن نشان نوشته شده که «به زودی یک بچهی شریف به دنیا بیاورید».
منبع: wikipedia
کاشت عناب
بذرهای گیاه را به مدت 24 الی 48 ساعت درون آب ولرم قرار دهید و درون خاک کوکوپیت به عمق دو برابر بذر زیر خاک قرار دهید.روی آن را با یک نایلون شفاف بکشید تا تعریق کند و هر روز رطوبت را چک کنید.
می توانید طبق روش زیر کاشت نمایید
راهنمای کاشت
مشخصات
- کد کالا
- A41-026
- نام علمی
- ziziphus jujuba
- نام فارسی گیاه
- عناب
- نامهای دیگر گیاه
- خرمای هندی، خرمای چینی، خرمای قرمز
- خانواده
- Rhamnaceae
- فضای مورد استفاده
- محیط بیرون
- نوع گیاه
- درخت
- درجه بندی کاشت
- آسان
- قوه نامیه
- 95%
- نور محیط
- آفتاب زیاد
- آبیاری و رطوبت
- کمی مرطوب
- دمای ایده آل
- هر نوع آب و هوا و دما را تحمل می کند
- خاک
- متوسط و زهکش دار
- درصد خلوص
- 100%
- راهنمای کاشت بذر
- در توضیحات قید شده است
گالری مشتریان
فقط کاربران عضو شده می توانند عکس های محصول را بارگذاری کنند برای ورود اینجا کلیک کنید
هیچ عکسی بارگذاری نشده است
یک سوال از محضر جناب عالی داشتم
این Taiwan gaint jujube میباشد؟
این درخت فوق ذکر دارای میوه های قول پیکر میباشد و از خانواده عناب می باشد و معروف به عناب چینی میباشد حال سوال بنده این است این محصول شما همان عناب چینی قول پیکر میباشد .
باتشکر فراوان از شما
شما هم نظر دهید