بذرهای سبزی جات و صیفی جات از نوع وارداتی درجه کیفی +++A و تازه می باشد . این بذرها از نوع خوراکی بوده که شامل بذرهایی مثل سبزیجات تازه ترب، کاهو، بادمجان و... بوده.
کاشت این نوع بذرها مزیت های بسیاری نسبت به سایر بذرها دارد اینکه از نظر کاشت به مراتب ساده بوده و معمولا با توجه به رشد بلوغ زودرس در مدت زمان کوتاه هم لذت بخش بوده هم اینکه در زمان باردهی شما محصولی را خواهید خورد که دست پروده خود شما و تازه می باشد
A41-006
محصول جدید
این میوه یکی از خوشمزه ترین میوه ها ست که در ایران در این دهه گذشته بصورت فراوان یافت می شود و می شود گفت یکی از سبدهای اصلی میوه خانوارهای ایرانی می باشد
0 قلم قلم
این محصول در انبار موجود نیست
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن:
مقدار | تخفیف | تخفیف شما |
---|---|---|
10 | 10% | بیش از 130 تومان |
30 | 15% | بیش از 585 تومان |
50 | 20% | بیش از 1,300 تومان |
بذر مورد فروش بذرکو از نوع موز چینی بوده که جزو پرفروش ترین موزهای دنیا می باشد که اگر استعلام کنین کشور چین در زمینه موز بیشترین صادرات را در دنیا دارد .درخت این میوه واقعا زیبا و دیدنی است و علاوه بر زینتی بودنش که به فضای منزل می بخشد میوه های خوشمزه آن را نیز میتوانید نوش جان کنین.
درباره موز:موز (در ایران) یا کیله (در افغانستان) نام میوه و گیاهی با همین نام است که بومی مناطق حارهای جنوب شرق آسیا، شبه جزایر مالزی، و استرالیا است. امروزه این گیاه در تمام مناطق گرمسیری که از رطوبت مطلوبی برخوردار باشند کاشت میشود.
گیاه موز در وهله اول برای میوهاش و ضمناً برای تولید فیبر و نیز زیبایی کاشته میشود. از آنجائی که گیاه موز نسبتاً بلند و مستقیم و محکم میباشد، اشتباهاً به آن درخت میگویند، در حالی که واقعیت آن است که آنها فقط شاخههایی هستند که پس از دادن میوه خشک شده و از بین میروند. این شاخهها میتوانند به بلندی بین دو تا هشت متر برسند و برگهای آن نیز به حدود سه و نیم متر میتواند برسد. میوه موز به صورت خوشه در انتهای ساقه تشکیل میشود.
نتایج یک مطالعه جدید در کالج سلطنتی لندن نشان داده است که مصرف یک عدد موز در روز به میزان قابل توجهی خطر بروز علائم آسم را در کودکان کاهش میدهد.
کشورهای هند، چین، اوگاندا، فیلیپین و اکوادور به ترتیب بزرگترین تولیدکنندگان و کشورهای اکوادور، کاستاریکا، کلمبیا و فیلیپین بزرگترین صادرکنندگان موز در جهان هستند.
خصوصیات موز از دیدگاه طب سنتیمیوه ای گرم و پر انرژیست، ارزش غذائی آن برابر با گوشت می باشد؛ فقط فاقد چربی و کلسیم کمی می باشد. مقداری مواد قندی دارد، بعلاوه دارای ویتامینهای B1 و B2 و PP و C است. برای اشخاصی که تازه بسنر بیماری را ترک کرده اند، بسیار مفید است. موزی که خوب روی درخت رسیده و پوست آن روی درخت زرد شده باشد، بسیار مقوی است. موز شامل مقدار زیادی قند و مواد نشاسته ای و انواع متفاوت ویتامینها می باشد. غلظت ویتامینهای A و C موجود در موز به بهترین وجهی برای جذب شدن در بدن آماده می باشد. موز غذای کاملی است، حتی برای بچه ها و اشخاصی که مبتلا به ناراحتی های هاضمه هستند. در صورت خوب جویدن می توانند از آن بخورند؛ منتها در بچه های کوچک بهتر است آن را له کنند.
ارزش غذائی
در یک موز به مقداری آهن و فسفر و کلسیم وجود دارد که در 40 گرم آرد سفید گندمی که در 60 گرم آب جوشیده خمیر شده باشد. بقیه املاح معدنی که در آرد سفید موجود است، نیز در موز یافت می شود؛ منتها به مقدار زیادتر، مثلا کلر موجود در موز سه برابر کلر موجود در آرد است، و مس موجود در آن چهار برابر مس موجود در آرد سفید است؛ و منیزیوم موز پنج برابر آرد و پتاسیم و منگنز آن ده برابر، و همچنین چربی و هیدرات دو کربن آن تقریبا برابر با آرد است، و تنها مواد پروتید آرد کمی بیشتر است. ویتامینها و املاح معدنی موجود در موز خیلی بهتر از املاح موجود در آرد جذب بدن می شود. بخصوص املاح آهن که برای مبارزه با کم خونی به کار می رود، به کمک ویتامین C موجود قابل جذب در بدن می شود. موز مانند سایر میوه ها بر قلیائیت خون و در نتیجه صافی و پاکی و تعادل آن می افزاید.تا می توانید از مصرف موزهای سبز و کال و یا کهنه و سیاه خودداری کنید. مقدار 10 عدد موز و 1/5 لیتر شیر بدون کلسیم برای مدت 24 ساعت غذای یک فرد را تامین می نماید که در حدود 2000 کالری انرژی ایجاد می کند. موز خشک شده با وجود اینکه ویتامین C خود را از دست داده است، ولی دارای ارزش غذائی مناسبی می باشد. موز نیز به اندازه سیب و گلابی دارای ویتامینهای C و A و B1 و B2 می باشد.
فواید درمانی موز
برای غذای اشخاصی که بنا به توصیه پزشک رژیم غذایی بدون نمک دارند و همچنین اشخاصی که اوره اضافی در خون دارند، می توانند از موز و شیر سدیم گرفته شده استفاده نمایند. برای اشخاصی که دچار بیماریهای قلبی و یا ورم کلیه و بیماریهای تورمی دیگر می باشند نیز تجویز می شود.برای درمان اسهال حاد و اسهال اطفال موز را پخته و به صورت پوره در می آورند، و سپس با کمی آب برنج مخلوط می کنند و به بیمار می دهند.
برای درمان آلبو مین در ادرار، آرد موز خشک شده بسیار مفید است.
مضرات موز
موز میوه بی ضرری است ولی فقط موزهای خام برای اشخاصی که دستگاه گوارشی حساسی دارند، ممکن است تولید امتلاء معده و نفخ و یبوست نماید، و به علاوه کسانی که نمی توانند مواد قندی را بخوبی هضم کنند، و همچنین عده ای از مبتلایان به ورم روده، به خصوص بیماران مبتلا به قند و اشخاص چاق، به دلیل زیادی قند موجود در موز نباید از آن بخورند
منبع:
روش کاشت بذر موز بعد از خرید برای خریدار از طریق ایمیل ارسال می شود
کد کالا | A41-006 |
نام علمی | Musa |
بومی منطقه (زیستگاه اصلی) | استوایی |
عمر | چند ساله |
رنگ بندی | زرد و قرمز و سبز |
فضای مورد استفاده | محیط بیرون |
درجه بندی کاشت | آسان |
باسلام
میخواستم بدونم نهال یا بذر موز برا کشت گلخانه با بذر یا نهال برا کشت در فضای آزاد متفاوته؟اگه ممکنه قیمت رو هم بفرمایید
با تشکر
درود خیر تفاوتی ندارند در حال حاضر موجود نداریم ان شاالله وقتی موجود بشه در قسمت ایمل به مشتریها اعالم میشه.در قسمت ایمیل ، ایمیل خود را وارد نمایید سییستم وقتی موجود شود بصورت سیستماتیک به شما اطلاع میده به ایمیلتون
فقط کاربران ثبت نام کرده می توانند عکسهای خود را قرار دهند برای ورود اینجا کلیک کنید
عکسی آپلود نشده
نوع درخت
مشخص نکردین این نوع درخت موز از نوع پا کوتاه است یا بلند .
می دونید که فرق این دو نوع از 1 متر تا 5 متر متغیر است