بذر میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی یا میوه مودار | RAMBUTAN FRUIT

محصول جدید

  • خرید بذر میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی
  • از سری میوه های استوایی و گرمسیری 
  • دارای خواص اعجاب انگیز و جادویی
  • پوسته چرمی بسیار زیبا با موهای دراز
  • وزن میوه 40 الی 80 گرم
  • کاشت آسان با دستور و راهنمای کاشت رامبوتان
  • بذرهای بسیار با کفیت با قوه نامیه بالا

این محصول در انبار موجود نیست

12,000 تومان

بذر میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی یا میوه مودار | RAMBUTAN FRUIT

بذر میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی یا میوه مودار | RAMBUTAN FRUIT

نام محصول: بذر میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی یا میوه مودار | RAMBUTAN FRUIT

  • نام های دیگر: سرخالوی مژکی یا میوه مودار
  • بومی: اندونزی
  • پخش شده: جنوب شرقی آسیا از جمله مالزی و تایلند و... قیمتهای اقیانوسیه
  • طبقه بندی: Plantae
  • نوع گیاه: درخت میوه دار
  • خانواده: Sapindaceae
  • نام علمی و گیاه شناسی: Nephelium lappaceum
  • قوه نامیه بذر: بالای 95 درصد کاملا تازه

یک درخت میوه با اندازه متوسط می باشد که با نام های رامبوتان RAMBUTAN معروف بوده همچنین در بعضی نقاط با نام های سرخالوی مژکی یا میوه مودار نیز شناخته می شود (بخاطر موهای پرز دار پوست آن)
این میوه بومی مناطق اندونزی و مختص مناطق گرمسیری آسیای جنوب شرقی از جمله تایلند، مالزی و ... می باشد و طعم آن همانند سری میوه های لیش Lychee ، لونگان یا لانگان Longon و Melicoccus می باشد

منبع

ویژگیهای ظاهری میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی یا میوه مودار | RAMBUTAN FRUIT

این درخت تا 80 فوت می تواند رشد داشته باشد (27 متر) همیشه سبز بوده دارای برگ های متناوب 10 الی 30 سانتی متر در زمان گلدهی درخت گل ها کوچک 2.5 الی 5 میلی متر اندازه داشته .درختان به صورت نر و ماده بوده نرها تولید گرده افشانی روی ماده ها را داشته یعنی یک درخت ممکن است نر باشد و یک درخت دیگر ماده همچنین درختان رامبوتان در مناظق گرمسیری مالزی اندونزی رشد می کند و در سایر کشورهای حاشیه و اقیانوسیه نیز انتقال داده شده.

عکس از یک میوه رامبوتان یا میوه رمبوتان

عکس اینترنتی از یک میوه رمبوتان یا همان رامبوتان برش زده شده

میوه شکل بسیار خاص و جالب شبیه توپ گلف دارای پوسته جالب زرد رنگ که در هنگام رسیدن کامل میوه به رنگ قرمز روشن تغییر رنگ می دهد دور تا دور میوه دارای این پوست مو دار می باشد که وقتی با یک چاقو دور حلقه را شکاف می دهید میوه آن همچون الماس داخل آن بوده که حالت ژله ای سفید سفت طعم شیرین و دلچسب عالی همانند میوه های لونگان و لسی که وقتی آن را کامل بخورید. داخل گوشت سفید میوه آن یک هسته می باشد که با کاشت آن می توانید بای تکثیر استفاده و کاشت نمایید


خواص سلامتی و مزایای استفاده میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی یا میوه مودار | RAMBUTAN FRUIT

خواص و مزایای میوه رامبوتان یا رمبوتان

1- غنی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها

میوه رامبوتان غنی از بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مفید است گوشت آن در حدود 2گرم فیبر داشته دقیقا همان چیزی که شما در پرتقال و گلابی یافت می کنید

2- کمک کننده به آهن:

برای جذب آسان آن همچنین غنی از ویتامین c که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و در برابر آسیب های مضرر سلول های بدن شما کمک محافظت می کند . جالب است بدانید خوردن 5-6 میوه 50 درصد نیازهای روزانه ویتامین های شما را
تامین کند
همچنین دارای مقدار مناسبی از مس می باشد که در رشد مناسب و نگهداری سلول های مختلف از جمله استخوانها ، مغز و قلب شما دارد
خوردن 3.5 اونس (100گرم) می تواند مقادیری از منگنز، پتاسیم آهن و روی را در شما ارائه دهد
بنظر می رسد پوست و بذر رامبوتان منابع غنی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید می باشد اگر چه خیلی ها آن را نمی خورند و خوراکی نیست همچنین خوردن دانه در بعضی جاها اشاره شده سمی می باشد و بعضی ها با شستن و پختن آن آن را
می خوردند اما بهرحال در این زمینه اطلاعات کافی نداریم و بهتر است شما نیز استفاده از دانه ها و پوست آن را بعنوان خوراکی انجام ندهید

3-کمک به هضم غذا:

به دلیل محتوای بالای فیبر در گوشت سفید این میوه به شما در هضم غذاها کمک بسیار زیادی می کند بدین دلیل که حدود نیمی از فیبر در گوشت آن غیر قال حل بوده و در روده شما بی حرکت می شود این فیبر نامحلول به مدفوع شما افزوده شده و به افزایش سرعت
حرکت در روده کمک می کند بنابراین احتمال به یبوست را کاهش می دهد . همچنین نمیه دیگر فیبر محلول اس و برای مواد معدنی مفید می باشد و به نوع خود با کمک اسیدهای چرب سلولها را تغذیه می کند این اسیدهای چرب باعث التهاب و بهبود علائم روده، از جمله
سندرم روده ، بیماری کرون و ولیت زخمی را تسکین و درمان می کند

4-کاهش وزن:

همانند بیشتر میوه هایی که کم کالری هستند مثل دراگون فروت ها، این میوه نیز از افزایش وزن جلوگیری می کند و در طول زمان باعث کاهش وزن می شود.
هر 100 گرم میوه رامبوتان تنها حدود 75 کالری دارد این باعث می شود که شما با این اندازه دریافت کالری به مرور وزن خود را کاهش دهید
بعلاوه فیبر محلول در رمبوتان می تواند در آب حل شده و یک ماده ژل مانند در روده شما ایجاد می کند و به کاهش سرعت هضم و جذب مواد مغذی کمک کند همانند سیب می تواند سبب کاهش اشتها و افزایش احساسات میل به غذا را کاهش دهد. همچنین میوه رمبوتان
حاوی مقادیر زیادی از آب است و می تواند به شما کمک کند تا هیدراته را حفظ کنید

5-یک میوه با خاصیت بالای عفونت درمانی (مبارزه با عفونت)

میوه رمبوتان ممکن است به چندین روش به سیستم ایمنی شما در بدن کمک کند
ویتامین c درون میوه ممکن است تولید سلول های سفید خون را به بدن شما نیار به مبارزه با عفونت را تشویق کند
پوست رمبوتان برای قرن ها برای مبارزه با عفونت استفاده شده مطالعات آزمایشی نشان می دهد که این پوست دارای ترکیباتی است که می تواند بدن شما را در برابر ویروس ها و عفونت های باکتریایی محافظت کند

سایر مزایای استفاده ار میوه رامبوتان:

خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
مناب برای افراد با بیماریهای قلبی
مناسب برای افراد دیابتی : در واقع حساسیت انسولینی را افزایش داده و باعث کاهش قند خون شود


چگونه رامبوتان را مصرف کنیم:

میوه دارای یک پوست جالب چرمی بوده که با یک کارد میتوانید دور تا دور آن را یک شکاف کوچ ایجاد کرده و گوشت سفید داخل آن را میل کنید .میوه به صورت های مخلف نیر کاربرد دارد هم بصورت خام میتوان مصرف کرد( عاما به این صورت مصرف می
شود) یا در مربا یا کنسرو ها مصرف می شود


معایب و مضررات میوه رامبوتان:

همانطور که از مزایای آن گفتیم میوه دارای مضرراتی است البته مضررات بیشتر به استفاده بیش از حد بر می گردد بطور مثال گزارش شده پوست این میوه اگر بیش از حد استفاده شود سمی می باشد و نباید افراط کرد.بذرهای رامبوتان دارا ی خاصیت ضد دردی
و مسکن مصرف می شود و اگر مصرف بیش از اندزه باشد باعث خواب آلودگی و کما می شود

منبع: healthline


آموزش و راهنمای کاشت بذر رامبوتان:

بذرها را می توانید به روش های مختلف کاشت کنید هم ابتدا درون دستمال مرطوب جوانه زنی ابتدایی بذرها را تامین کرده سپس کاشت کنید هم بصورت مستقیم در بستر کاشت کنید

روش کاشت درون دستمال به این گونه است یک دستمال کاغذی ضخیم ترجیحا " دستمال حوله ای یا دستمال کاغذی چند لایه تهیه کنید بذرها را بمدت 5 دقیقه درون آب قرار داده سپس روی دستمال کاغذی با اب پاش، آب اسپری کنید طوری که دستمال مرطوب شود سپس بذرها را لابلای دستمال قرار داده آن را یک تا زده و داخل یک زیپ پک قرار داده و درب آن را پلمپ کنید حال در مکانی با دمای 20 الی 25 درجه قرار دهید اگر دما غیر این باشد با مشکل مواجه خواهید شد .هر دو سه روز یک بار رطوبت را چک کنید اگر رطوبت کم بود مجددا" آب پاشی کنید بذرها بعد از گذشت 7 الی 20 روز جوانه زنی خواهند کرد بعد از جوانه زنی بذرها را درون یک بستر خوب با ترکیب 60 درصد خاک باغچه+ 20 درصد کود کهنه دامی+ مابقی ماسه و خاک برگ قرار دهید یا ترکیب 60 درصد پیت ماس+20درصد پرلیت+20درصد کوکوپیت هم میتواند بستر مناسبی باشد. دانه های جوانه زده را در عمق برابر  بذرها بصورت جنازه ای (افقی) درون یک سوراخ قرار دهید روی آن را پوشانده و آبیاری سبک انجام دهید حال در مکانی با دمای 18 الی 25درجه با نور ملایم با تهویه هوای مناسب قرار دهید و مراقبتهای روزانه را به خوبی انجام دهید تا گیاه رشد مناسب را داشته باشد

برای کاشت مستقیم بذرها درون بستر قبل از کاشت به مدت 24 ساعت بذرها را درون آب قرار دهید سپس طبق لینک زیر بذرها را کاشت کنید

لینک آموزش کاشت بذر کلیک کنید

هر زمان بذرها جوانه زنی کردند می توانید آهسته آهسته نایلون روی بستر را برداشته و در معرض نور زیاد غیر  مستقیم در هوای دمای 18 الی 25 درجه قرار دهید

کد کالا A41-053
نوع گیاه درختان میوه
نام علمی Nephelium lappaceum
خانواده Sapindaceae
نام فارسی گیاه رمبوتان یا رامبوتان میوه سرخالو مژکی، میوه مودار
نامهای دیگر گیاه میوه سرخالو مژکی، میوه مودار
بومی منطقه (زیستگاه اصلی) اندونزی
عمر چندساله
فضای مورد استفاده فضای بیرون
درجه بندی کاشت آسان
دوره سرمادهی ندارد
نور محیط آفتاب زیاد
آبیاری و رطوبت مرطوب
دمای ایده آل 15 الی 35 درجه
خاک خاک حاصلخیز
قوه نامیه 98%
درصد خلوص 100%
مدت جوانه زنی بذر 7 ای 20 روز
تعداد بذر هر بسته 2عددی
راهنمای کاشت بذر درون صفحه محصول یا در قسمت راهنمای کاشت نوشته شده
2
پرسش و پاسخ
  • 1398-02-28

    اقا درود
    حضرت عباسي اين چيزا تو ايران در مياد؟ بخريم در مياد؟

    پاسخ مدیر:

    درود وقت بخیر 


    ایران جزو معدو کشورهایی که اقلیم 4 فصل دارد در هیچ جای دنیا همچین امکانی وجود ندارد در قسمت جنوبی ایران اقلیمی است که میتوان میوه های استوایی را پرورش داد.بطور مثل پاپایا هم اکنون در شهرستان سرباز بصورت تجاری و انبوه  کاشت شده و به زودی شاهد همین میوه کمیاب توسط کشاورزان خود ما در ایران خواهیم بود سایر میوه ها نیز به همین صورت داره این ماجرا شکل میگیره


    موفق باشید ندا نوران

  • 1398-03-10

    سلام خسته نباشید من رامبوتان و اسنیک فروت رو طبق گفته شما تو حوله مرطوب گذاشتم ولی قبل از جوانه زنی کپک زد منم شستمش و الان روی خاکش بازم کمی کمک زده زیر نایلون چیکار کنم؟ خراب شدن؟ یا ممکنه دربیاد؟

    پاسخ مدیر:

    با سلام


    بسترکاشت شما (حوله) تمیز نبوده و علت این بوده با افزایش رطوبت  و دمای بیش از حد این اتفاق می افتد همچنین در هنگام اب پاشی باید طوری آب پاشی کنید که حالت مرطوب باشد نه اینکه خیس شود

پرسش خود را مطرح کنید
*
*
*

فقط کاربران ثبت نام کرده می توانند عکسهای خود را قرار دهند برای ورود اینجا کلیک کنید

عکسی آپلود نشده

نوشتن نظر

بذر میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی یا میوه مودار | RAMBUTAN FRUIT

بذر میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی یا میوه مودار | RAMBUTAN FRUIT

  • خرید بذر میوه رامبوتان یا سرخالوی مژکی
  • از سری میوه های استوایی و گرمسیری 
  • دارای خواص اعجاب انگیز و جادویی
  • پوسته چرمی بسیار زیبا با موهای دراز
  • وزن میوه 40 الی 80 گرم
  • کاشت آسان با دستور و راهنمای کاشت رامبوتان
  • بذرهای بسیار با کفیت با قوه نامیه بالا

بالا