بذر ریحان گنووس ایتالیایی (Basil Genovese)

محصول جدید

هر بسته شامل 50 عدد بذر ریحان ایتالیایی گنووس می باشد

• یکی از سبزیهای پرطرفدار ایتالیایی

•  طعم بسیار لذیذ با عطری که کل فضا را پخش می کند

تخفیفات عالی برای خریدهای عمده همکاران

58 قلم

موجود در انبار

2,960 تومان

مقدارتخفیفتخفیف شما
10 15% بیش از 4,440 تومان
25 25% بیش از 18,500 تومان
50 40% بیش از 59,200 تومان

نام محصول: بذر ریحان گنووس ایتالیایی (Basil Genovese)
نام علمی: Ocimum basilicum
بهترین نوع ریحان برای غذای ایتالیایی پستو محسوب می‌شود. این واریته‌ی ایتالیایی برگ‌های بسیار لطیف، معطر، بزرگ و سبز تیره دارد و برای پستو عالی است. می‌توانید پرورش آن در محیط داخلی را زودتر آغاز کنید یا پس از عبور خطرات فصل سرما، آن را به محیط بیرون ببرید.
بهتر است که ریحان را از طریق بذر و در محیط داخلی پرورش دهید یا اینکه منتظر بمانید فصل سرما به پایان برسد و مستقیماً آن را در باغچه بکارید.
ریحان گنووس واریته‌ای از ریحان شیرین است که اصالت آن به ایتالیا برمی‌گردد. این نژاد تخصصی اروپایی در صورت پخت‌وپز طولانی و کُند، طعمش به تلخی می‌زند. این گیاه در آب‌وهوای گرم، تمایل کمتری به گل‌دهی سریع دارد. گل‌دهی باعث می‌شود که رشد ریحان متوقف شود. برگ‌های آن بزرگ، سبز روشن و دارای چروک هستند.

کد کالاB1-017
نوع گیاهسبزیجات
نام علمیOcimum basilicum
نام فارسی گیاهبذر ریحان گنووس ایتالیایی (Basil Genovese)
نام لاتینBasil Genovese
عمریکساله
فضای مورد استفادهمحیط بیرون و محیط داخل جای پرنور با تهویه هوا
درجه بندی کاشتآسان
نور محیطآفتاب زیاد
خاکخاک باغچه با کمی کود
تعداد بذر هر بستههر بسته شامل 50 عدد بذر تست شده با کفیت بالا می باشد
0
پرسش و پاسخ
هیچ پرسشی مطرح نشده
پرسش خود را مطرح کنید
*
*
*

تفاوت ریحان شیرین و ریحان گنووس در چیست؟
هر آشپز خوب در سرتاسر نقاط دنیا، برای ریحان ارزش قائل می‌شود. بسیاری از ارقام ریحان طعم‌های متفاوتی با یکدیگری دارند. بیش از 100 واریته‌ی مختلف از ریحان وجود دارند که تعداد زیادی از آن‌ها کشف‌نشده باقی مانده‌اند. ریحان که بومی مرکز آفریقا و جنوب شرقی آسیا می‌باشد، عضوی از خانواده‌ی نعناع است. این گیاه یک‌ساله بوده اما در برخی مناطق به صورت چندساله نیز پرورش داده می‌شود.
ریحان شیرین
ریحان شیرین از سایرین معروف‌تر است و به صورت گسترده در آمریکا کاشته می‌‎شود. آن را تحت عنوان ریحان پایه می‌شناسند. برگ‌ها به رنگ سبز متوسط، نرم و براق هستند و ظاهر نرمی دارند. ریحانی که تحت عنوان مدیترانه‌ای و اروپایی شناخته می‌شود، شیرین و معطر و ظریف است، رایحه‌ای مشابه رازیانه و شباهت‌های جزئی با میخک دارد. از برگ‌های آن به صورت تازه یا خشک بهره بگیرید.
ریحان گنووس
ریحان گنووس واریته‌ای از ریحان شیرین است که اصالت آن به ایتالیا برمی‌گردد. این نژاد تخصصی اروپایی در صورت پخت‌وپز طولانی و کُند، طعمش به تلخی می‌زند. این گیاه در آب‌وهوای گرم، تمایل کمتری به گل‌دهی سریع دارد. گل‌دهی باعث می‌شود که رشد ریحان متوقف شود. برگ‌های آن بزرگ، سبز روشن و دارای چروک هستند.


کاشت ریحان در محیط داخلی
6-8 هفته قبل از آخرین نشانه‌های سرما در فصل بهار، بذر را داخل سینی مخصوص بذر و در محیط داخلی بکارید.
از خاک مخصوص کاشت بذر استفاده کرده و دانه‌ها را در عمق 6-7 میلی‌متری بکارید.
خاک را در دمای 21 درجه‌ی سانتی‌گراد و به شکل مرطوب نگه دارید.
جوانه‌ها طی 7 الی 14 روز جوانه می‌زنند.
زمانی که جوانه‌ها ظاهر شدند، آن‌ها را در طاقچه‌ی پنجره بگذارید تا نور کامل را دریافت کنند. همچنین می‌توانید 16 ساعت در روز آن را در فاصله‌ی 8 الی 10 سانتی‌متر زیر لامپ فلوئورسنت بگذارید و 8 ساعت در شب لامپ را خاموش کنید. با افزایش ارتفاع گیاه، میزان نور را افزایش دهید. لامپ‌های رشته‌ای برای این کار مناسب نیستند، زیرا بیش از حد داغ می‌شوند. اکثر گیاهان نیاز به یک دوره‌ی تاریکی دارند، بنابراین لامپ را به مدت 24 ساعت روشن نگذارید.
جوانه‌ها به کود زیادی احتیاج ندارند و هنگامی که عمرشان به 3-4 هفته رسید، از محلول مخصوص جوانه‌ها طبق دستورالعمل‌های تولیدکننده استفاده کنید.
اگر پرورش گیاه را از طریق سینی نشا کوچک انجام می‌دهید، زمانی که 3 جفت برگ روی جوانه‌ها ظاهر شد، باید آن‌ها را به گلدان‌های 8 الی 10 سانتی‌متری منتقل کنید تا فضای کافی برای رشد ریشه‌های قوی وجود داشته باشد.
پیش از اینکه گیاه را به باغ ببرید، باید جوانه‌ها را تقویت کنید. گیاهان جوان را به شرایط بیرون عادت داده و آن‌ها را برای یک هفته زیر سایه بگذارید. حتماً از آن در برابر باد و آفتاب داغ پشتیبانی کنید. اگر سرمای شبانه تهدیدتان می‌کند، گلدان را پوشانده و آن را به محیط داخل بیاورید، سپس هنگام صبح دوباره آن را بیرون ببرید. این فرایند تقویت کردن باعث می‌شود که ساختار سلولی گیاه تقویت شده و از میزان شوک آن کاسته شود.
کاشت مستقیم در باغ
آن را پس از عبور آخرین نشانه‌های سرما، در خاک متوسط و زیر نور مستقیم آفتاب بکارید.
علف‌های هرز را جدا کرده و از ماده‌ی ارگانیک در 15-20 سانتی‌متری بالای خاک بهره بگیرید؛ سپس فرایند تسطیح و نرم کردن خاک را انجام دهید.
بذرها را به صورت یکنواخت بکارید و آن‌ها را با 6-7 میلی‌متر خاک نرم بپوشانید.
به آرامی روی خاک بذر بکوبید و رطوبت یکنواختی به آن بدهید.
جوانه‌ها طی 7-14 روز ظاهر می‌شوند، البته اگر خاک خنک‌تر باشد این فرایند بیشتر طول خواهد کشید.
کاشت در باغ
موقعیتی آفتاب‌گیر با خاک ارگانیک، مرطوب و غنی را انتخاب کنید.
با شخم زدن خاک به عمق 20 سانتی‌متر، بستر لازمه را مهیا کنید. از چنگک برای زدودن توده‎‌های علف و سنگ بهره بگیرید.
برای هر گیاه سوراخی به عمق کافی حفر کنید تا بتواند گلوله‎ی ریشه را در خود جای دهد.
به دقت گیاه را از گلدان بیرون آورده و گلوله‌ی ریشه را با دستتان شل کنید تا سیستم ریشه بهتر رشد کند.
بالای گلوله‌ی ریشه را قرار دهید، به گونه‌ای که سطح آن با خاک پیرامون یکسان باشد. گلدان را با خاک پر کنید به گونه‌ای که کل گلوله‌ی ریشه را اشغال کند. به آرامی خاک را با دستانتان فشار دهید.
از برچسب گیاه برای نشان کردن موقعیت گیاه بهره بگیرید.
به صورت کامل آبیاری کرده و یک لایه مالچ 2.5 الی 5 سانتی‌متری روی خاک بریزید تا رطوبت خاک حفظ شده و از میزان علف‌های هرز کاسته شود.
در فصل رشد، علف‎های هرز را تحت کنترل خود دربیاورید. این علف‌ها بر سر آب، فضا و مواد مغذی با گیاه به رقابت می‌پردازند، بنابراین با کاشت متوالی و مالچ‌ریزی جلوی آن‌ها را بگیرید.
در طول فصل رشد گیاهان را به خوبی آبیاری کنید، علی‌الخصوص اگر در دوران کم‌باران باشید. گیاه در طول فصل رشد هر هفته به 2.5 سانتی‌متر باران نیاز دارد. از وسیله‌ی اندازه‌گیری باران استفاده کنید تا ببینید که آیا نیازی به آبیاری اضافی هست یا خیر. بهتر است که از سیستم قطره‌ای برای آبیاری استفاده کنید تا فشار آب خیلی بالا نرود. اگر از آبپاش استفاده می‌کنید، در ابتدای روز کار را انجام دهید تا پیش از غروب شاخ‌وبرگ آن به صورت کامل خشک شوند. همین امر از احتمال بیماری آن‌ها می‌کاهد. خاک را مرطوب نگه دارید اما نه به گونه‌ای که اشباع شود. ریحان نباید خشک بماند.
ساقه‌ها را بچینید تا بر انبوه توده‌ی گیاه افزوده شود. گل‌ها را نیز بچینید تا برداشت طولانی‌تری داشته باشید.
بعد از اینکه گیاهان شکوفه دادند، آن‌ها را نادیده بگیرید.
برداشت
برگ‌ها را از نوک ساقه جدا کنید. بسته به نیازتان 60 الی 90 روز پس از زمانی که جوانه‌ها دو مجموعه برگ بیرون آوردند، می‌توانید برداشت کنید.
برای مصرف تازه، برداشت را در ابتدای صبح انجام دهید تا محتوای اسانس ریحان در اوج خود باشد.
برای مصرف خشک یا منجمد، برگ‌ها را پیش از گل دادن که محتوای اسانسشان به حداکثر رسیده برداشت کنید.
به یک‌باره درصد زیادی از برگ‌های گیاه را برداشت نکنید، زیرا می‌تواند موجب تضعیف آن شود.
گل‌های آن نیز خوراکی هستند و می‌توانند به عنوان چاشنی استفاده شوند.
برای خشک کردن، کل ساقه را در یک صبح بدون باران ببرید. شاخه‌ها را به صورت فشرده به یکدیگر ببندید و در یک موقعیت آفتابی و دارای جریان هوا آویزان کنید تا خشک شوند. زمانی که ریحان کاملاً خشک شد، آن را در یک شیشه‌ی دربسته و در یک موقعیت تاریک بگذارید.

نحوه‌ی پرورش ریحان گنووس
ریحان گنووس تا ارتفاع 60 الی 75 سانتی‌متری رشد کرده و برگ‌های 5 الی 8 سانتی‌متری تولید می‌کند. این گیاه حساس در مناطقی رشد می‌کند که دمای بیش از 10 درجه‌ی سانتی‌گراد دارند و می‌تواند داخل گلدان یا در باغ پرورش داده شود. ریحان گنووس را در خاک غنی از مواد ارگانیک و دارای زه‌کشی خوب بکارید که pH بین 6 الی 6.5 دارد.
ریحان گنووس را در موقعیتی آفتاب‌گیر بکارید که روزانه 6 الی 8 ساعت نور مستقیم آفتاب دریافت نماید. ریحان می‌تواند میزان نور کمتر را دریافت کند، اما معمولاً در کمترین شرایط باید 6 ساعت نور مستقیم را داشته باشد.
در هر ردیف می‌توانید بین 25 الی 30 سانتی‌متر بین گیاهان فاصله بگذارید. برخی افراد ترجیح می‌دهند یکی در میان ریحان و گوجه بکارند.
زمانی که جوانه‌ها به ارتفاع 10 الی 15 سانتی‌متر رسیدند، برگ‌های کوچک ریحان گنووس را بچینید. همین امر باعث می‌شود رشد جدید در گیاه تحریک شود و گیاهی متراکم و فشرده داشته باشید. هر چند هفته یک بار به برداشت گیاه ریحان ادامه دهید تا از شکوفه‌زنی آن جلوگیری شود. اگر گیاه گل بدهد، از طعم و رایحه‌‎ی آن کاسته شده و اسانس‌هایش از بین می‌رود.
آن را یک یا دو بار در هفته یا هر زمان که حس کردید 2.5 سانتی‌متر زیر سطح خشک است، آبیاری کنید. اگرچه ریحان می‌تواند خاک خشک را تحمل کند، اما رطوبت را ترجیح می‌دهد.
در طول فصل رشد، از کود محلول در آب و مخصوص سبزیجات بهره بگیرید. از زمان کاشت تا انتهای تابستان، مواد مغذی موردنیاز ریحان را فراهم نمایید. کودرسانی بیش از حد منجر به رشد سریع شده و البته از میزان طعم محصول می‌کاهد.
یک لایه‌ی 5 الی 10 سانتی‌متری از برگ یا خار کاج را پیرامون گیاه ریحان بریزید تا رطوبت خاک را حفظ کند، از رشد علف‌های هرز جلوگیری نماید و شاخ‌وبرگ‌ها را تمیز نگه دارد.
زمانی که برگ‌های ریحان گنووس به اندازه‎‌ی کافی بزرگ شدند، برداشت کنید.

فقط کاربران ثبت نام کرده می توانند عکسهای خود را قرار دهند برای ورود اینجا کلیک کنید

عکسی آپلود نشده

نوشتن نظر

بذر ریحان گنووس ایتالیایی (Basil Genovese)

بذر ریحان گنووس ایتالیایی (Basil Genovese)

هر بسته شامل 50 عدد بذر ریحان ایتالیایی گنووس می باشد

• یکی از سبزیهای پرطرفدار ایتالیایی

•  طعم بسیار لذیذ با عطری که کل فضا را پخش می کند

تخفیفات عالی برای خریدهای عمده همکاران

برچسب ها

بالا