بذر ترب سفید ژاپنی

B1-001

محصول جدید

این نوع ترب دایکون به زبان ژاپنی به معنی ریشهٔ بزرگ است.ارای دیگر نام‌های ترب ژاپنی، ترب اورینتال، ترب چینی یا به زبان هندی مولی یک نوع ترب بزرگ، سفید و با طعم ملایم در آسیای شرقی است.مزه این ترب بسیار تر دو خوشمزه می باشد طوری که اشتهای شما رو دو چندان می کند.

این محصول در انبار موجود نیست

100 تومان

حداقل تعداد سفارش خرید برای محصول عبارت است 30


ترب سفید دارای اشکال بسیاری دارد درازا و قطر آن نیز متفاوت است. رنگ پوست آن نیز به غیر از سفید ممکن است، قرمز، بنفش، سبز، زرد، یا مایل به سیاه باشد.

کلیپ دیدنی از ترب سفید ژاپنی :

مصرف خوراکی ترب سفید ژاپنی:


ترب سفید ژاپنی دارای ویتامین های A،¢B،¢C فراوان و همچنین آهن، فسفر و کلسیم است. کالری آن کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک می‌کند به همین جهت برای رژیم غذایی مناسب و مورد توجه است. پس از درآمدن از خاک در صورت باقی‌ماندن برگ خاصیت آن کاهش می‌یابد برای همین بعد از درآوردن آن از خاک، برگ‌ها کنده می‌شود.

ترب سفید ژاپنی معمولاً بصورت خام در آشپزی به کار می‌رود ولی برای نگهداری در زمان طولانی‌تر آن را به صورت خشک شده و یا ترشی و شور در می‌آورند. طعم دایکون در نزدیکی قسمت برگ آن شیرین و پر آب است و هر چه به انتهای آن نزدیک شویم مزهٔ آن رو به تندی می‌گذارد و خشک‌تر است. به همین جهت قسمت سر آن به صورت خام در سالاد بکار می‌رود و قسمت انتهایی آن برای پختن هشت‌پا و ماهی مرکب یا به ژاپنی ایکا بکار می‌رود.

ترب سفید خام بصورت سالاد، دایکون‌اوروشی ( با ابزاری ویژه آنرا ریز کرده، بصورت رنده‌شده مانند در می‌آید.) برش خلالی آن به نام تسوما است و همراه ساشیمی ماهی خام مصرف می‌شود.
در روش آب‌پزی ملایم دایکون برای تهیهٔ اودن و بوری دایکون و میسوسوپ بکار می‌رود.

منابع:


https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B1%D8%A8_%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF

کد کالا B1-001
نام لاتین white radish
رنگ بندی سفید
فضای مورد استفاده داخل و بیرون
درجه بندی کاشت بسیار آسان
0
پرسش و پاسخ
هیچ پرسشی مطرح نشده
پرسش خود را مطرح کنید
*
*
*

فقط کاربران ثبت نام کرده می توانند عکسهای خود را قرار دهند برای ورود اینجا کلیک کنید

عکسی آپلود نشده

نوشتن نظر

بذر ترب سفید ژاپنی

بذر ترب سفید ژاپنی

این نوع ترب دایکون به زبان ژاپنی به معنی ریشهٔ بزرگ است.ارای دیگر نام‌های ترب ژاپنی، ترب اورینتال، ترب چینی یا به زبان هندی مولی یک نوع ترب بزرگ، سفید و با طعم ملایم در آسیای شرقی است.مزه این ترب بسیار تر دو خوشمزه می باشد طوری که اشتهای شما رو دو چندان می کند.

برچسب ها

بالا