بذر گل زیبای کرچک زینتی (Ricinus Communis)

A21-033

محصول جدید

این گیاه سبک منحصر بفرد و بسیار زیبا و خاص دارد برگهای آن شباهت زیادی به افرا قرمز داشته با رنگ سبز مایل به قرمز زیبا که از کناره ها تولید توپی زیبا به رنگ قرمز که تولید کننده بذر و دانه می باشد میکند

این محصول در انبار موجود نیست

700 تومان

حداقل تعداد سفارش خرید برای محصول عبارت است 5


بذر گل زیبای کرچک زینتی  (Ricinus Communis)

گل زینتی کرچک یک گل جالب و زیبا می باشد که بابرگ های زیبای سبز و قرمز بزرگ آراسته شده

گل زیبای کرچک گیاهی با نام های Ricinus Communis, castor bean نیز شناخته می شود.این گیاه یک پایه می باشد با برگ های سبز و قرمز بسیار زیبا که حدود 5 الی 11 دندانه می باشد.این گیاه  دارای میوه های به شکل کپسول های بسیار زیبای کرک دار کروی و خاردار که اغلب به رنگ قرمز زیبا بوده هست، زمان رسیدن این میوه ها سفت و سخت شده و بذرها از آن خارج می شود، بذر آن شبیه به یک لوبیا ولی حالتی زینتی می باشد  که داخل حاوی گوشتی بسیار روغنی بوده .در نظر داشته باشید پوست دانه ها حاوی یکی ازسم های کشنده بوده که در توضیحات باید اینگونه قید کنم که در آماری که از کشور هندوستان گرفتن این گیاه در کنار جاده ها به صورت خودرو هست و خیلیها دانه آن را بلعیدن ولی تا حالا 1 نفر هم از خوردن آن کشته نشده علت این است که زمانی که دانه بلعیده می شود از دستگاه گوارشی عبور و سپس توسط مدفوع خارج می شود ولی اگر دانه شکسته شود و خورده شود حتی 5 عدد از آن نیز کشنده خواهد بود. پس حتما بذرها را در دسترس کودکان قرار ندهید

گل کرچک یکی از گلهای زینتی زیبا بوده که خواص درمانی دارد البته بذر آن بسیار سمی و کشنده می باشد


گل زیبای کرچک در اصل بومی شرق آفریقا و هندوستان می باشد ام امروزه در تمام دنیا بخاطر خواص بی نظیر آن کاشته می شود .گل زینتی کرچک در ایران نیز با توجه به هوای بسیار مناسب برای کاشت عالی بوده ولی کسانی که در سردسیری مثل اردبیل و ... زندگی می کنند در نظر داشه باشند که در هوای سرد رشد این گیاه کم شده و حتی هوای سرد میتواند عاملی باشد برای عمر کمتر این گیاه و عمر چند ساله این گیاه را به یک سال کاهش دهد.

 علت نام گذاری بذر کرچک زینتی به Ricinus Communis این است که کلمه Ricinus  یک کلمه لاتین و به معنای کنه سگی می باشد و علت هم باید حدس زده باشید چون شباهت بسیار زیادی به آن دارد البته منظور بذر ودانه کرچک می باشد

خواص و کاربرد کرچک:


مواد غذایی و نگهدارنده
در صنایع غذایی، روغن کرچک (خوراکی) در افزودنی های مواد غذایی، طعم دهنده ها ،آب نبات به عنوان یک مهارکننده غالب و در بسته بندی استفاده می شود. روغن کرچک پلی اکسی اتیل همچنین در صنایع غذایی استفاده می شود. در هند،پاکستان،نپال و بنگلادش، دانه های روغنی با استفاده از روغن کرچک حفظ می شوند.روغن کرچک،برنج،گندم و حبوبات را از پوسیدن حفظ و متوقف می کند. برای مثال دالون تور حبوبات معمولاً در دسترس پوشش داده شده در روغن برای ذخیره سازی طولانی است.

پزشکی
ایالات متحده اداره غذا و دارو آمریکا، روغن کرچک را طبقه بندی کرده به عنوان ( به طور کلی و عمومی به عنوان ماده موثر و بی خطر به رسمیت شناخته شده) (گریس) برای بیش از ضد استفاده به عنوان ملین با سایت اصلی عمل روده کوچک که در آن به هضم اسید ریسینولئیک منجر شده است. از نظر درمانی،داروهای مدرن به ندرت دریک حالت شیمیایی خالص داده شده بنابراین بیشتر مواد تشکیل دهنده ی فعال با مواد جانبی یا مواد افزودنی ترکیب شده است. روغن کرچک یا مشتق روغن کرچک از جمله کلیفر ال ( سورفاکتانت غیر یونی است و به بسیاری از داروهای مدرن اضافه شده است از جمله: مایکونازول،یک داروی ضد قارچی پاکلیتاکسل،یک مهارکننده میتوزی مورد استفاده در شیمی درمانی سرطان ساندیمون(تزریق سیکلوسپورین) ، یک داروی ایمنی است که به طور گسترده ای برای کاهش فعالیت سیستم ایمنی بدن بیمار در ارتباط با پیوند عضو استفاده می شود. نلفیناویرمسیلات یک مهار کننده پروتئازویروس ایدز ساپرکنازول،یک داروی ضد قارچ تریازول(شامل امولفور ال -719پی ، مشتق روغن کرچک) تاکرولیموس،یک داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی ( شامل پلی اکسیل 60روغن کرچک هیدروژنه ) یک درمان موضعی برای زخم های پوست،ترکیبی از بلسان پرو،روغن کرچک و تریپسین است.Xendermپماد برای حفظ اسیدیته واژن استفاده می شود oxyquinoline از روغن کرچک با اسید استیک و ricinoleic( تشکیل شده از اسید Aciژل



استفاده دارویی جایگزین
روغن کرچک به عنوان یک درمان برای انواع شرایط سلامت انسان ترویج شده است . naturopathy در ادعا شده است که استفاده از آن بر روی پوست می تواند به درمان سرطان کمک کند. با این حال، با توجه به جامعه سرطان آمریکا، شواهد علمی موجود ادعا می کند که روغن کرچک بر روی پوست درمان سرطان یا هر بیماری دیگر را پشتیبانی نمی‌کند.

پلی اورتان
روغن کرچک می تواند به عنوان پلی ال ( الکل مصرفی) مبتنی بر زیست در صنعت پلی اورتان استفاده شود. متوسط عملکرد ( تعداد گروه های هیدروکسیل در هر مولکول تری گلیسرید) روغن کرچک 2.7 است، پس از آن به طور گسترده ای به عنوان پلی ال سفت و سخت و پوشش استفاده می شود.

صنعت
روغن کرچک دارای کاربردهای متعدد در حمل و نقل،موادآرایشی و دارویی و صنایع تولیدی به عنوان مثال: چسب، مایعات ترمز، رنگ مو ، دی الکتریک مایع الکتریکی ، هیومکتانت ، نایلون، پلاستیک مایعات هیدرولیک، جوهر،لاک،درمان چرم،گریس روان کننده ها ، روغن های ماشین کاری، رنگ، رنگدانه، چسب پلی اورتان،گریس تبرید و یخ زدگی ، لاستیک، مهر و موم، پارچه، پودرهای شست‌وشو و واکس ها از آنجا که روغن کرچک دارای ثابت دی الکتریک نسبتاً بالا (4.7) بسیار تصفیه شده و روغن کرچک خشک شده است گاهی اوقات به عنوان یک مایع دی الکتریک با کارایی بالای خازن ولتاژ بالا استفاده می شود.

روغن کاری
روغن گیاهی به علت چربی خوب و قابلیت تجزیه بیولوژیکشان جایگزین خوبی برای رروان کننده های نفتی مشتق شده است اما پایداری اکسیداتیو و دمای پایین محدودیت عملکرد استفاده گسترده آن هاست. روغن کرچک دارای خواص چسبندگی( ویسکوزیته) بهتر در دمای پایین و روان کاری درجه حرارت بالاتر از بسیاری از روغن های گیاهی و به عنوان یک روان کننده در جت،دیزل و موتورهای ماشین مسابقه مفید است. گرانروی روغن کرچک در 10 درجه سانتی گراد، 2420 سانتی پوآز است. با این حال روغن کرچک تمایل دارد به صورت آدامس شود در یک زمان کوتاه و استفاده از آن در نتیجه به موتور که به طور منظم بازسازی محدود شده است مانند موتورهای مسابقه قابلیت تجزیه بیولوژیک در نتیجه ی کاهش پایداری در محیط زیست ( نسبت به روان کننده های مبتنی بر نفت ) در صورت انتشار اتفاقی است. شرکت روان کننده ی کاسترول نام خود را از روغن کرچک گرفته است. روغن کرچک روان کننده ی ترجیح داده برای پمپ های دوچرخه است، به احتمال زیاد به این خاطر که مهر و موم های لاستیک طبیعی قابل حل نیست.

منبع

کلیپ بسیار زیبا از گل زینتی کرچک

کد کالاA21-033
نام علمیRicinus Communis
نام لاتینcastor bean
بومی منطقه (زیستگاه اصلی)همه جای دنیا
عمرعمدتا چند ساله
فضای مورد استفادهمحیط بیرون
درجه بندی کاشتآسان
0
پرسش و پاسخ
هیچ پرسشی مطرح نشده
پرسش خود را مطرح کنید
*
*

فقط کاربران ثبت نام کرده می توانند عکسهای خود را قرار دهند برای ورود اینجا کلیک کنید

عکسی آپلود نشده

نوشتن نظر

بذر گل زیبای کرچک زینتی (Ricinus Communis)

بذر گل زیبای کرچک زینتی (Ricinus Communis)

این گیاه سبک منحصر بفرد و بسیار زیبا و خاص دارد برگهای آن شباهت زیادی به افرا قرمز داشته با رنگ سبز مایل به قرمز زیبا که از کناره ها تولید توپی زیبا به رنگ قرمز که تولید کننده بذر و دانه می باشد میکند

برچسب ها

بالا