بذر کمیاب گیاه گوشت خوار دروزرا یا دروسرا (Drosera)
گیاهی که گوشتخوار و حشرهخوار میباشد و شما را از شر موجودات موذی خلاص میکند
گیاهی کمیاب که به ندرت میتوانید در فروشگاهها اورجینال و بذر واقعی آن را پیدا کنید
بسیار زیبا و کمیاب که هر فردی بادیدنش در منزل شما شگفت زده خواهد شد
نگهداری آسان در منازل برای هر گونه سطحی
بذر کمیاب گیاه گوشت خوار دروزرا یا دروسرا (Drosera)
بذر کمیاب گیاه گوشت خوار دروزرا یا دروسرا (Drosera)
خانواده: Droseraceae
زیستگاه اصلی: آمریکای شمالی، استرالیا و مناطق گسترده دیگر
این گیاه بسیار جالب، زیبا و کمیاب می باشد.سیستم گیاه به صورتی که است با ترشح بو و شکل خاصی که دارد حشرات را به سمت خود جذب کرده و با پرزهای چسبناک خود آنها را به دام انداخته و تجزیه میکند.
دروزا (گیاه بیشه قرمز)
دروزا که از آن تحت عنوان بیشه قرمز و شبنم آفتابی نیز یاد میشود، یک گیاه گوشتخوار است. آنها از مادهی چسبناک و غلیظی تحت عنوان لعاب استفاده میکنند تا طعمهشان را گیر انداخته و آن را هضم کنند. این مواد چسبنده در کرکهای ویژهای از گیاه که تحت عنوان مویچه (تریکوم) شناخته میشوند، قرار دارند. این گیاه در دستهی گیاهان گوشتخوار قرار میگیرد. حداقل 188 گونهی مختلف از همین گیاه گزارش شده است. در همهجای دنیا غیز از قطب جنوب، میتوانید این گیاه را پیدا کنید. خیلی از گونههای بیشه قرمز دو یا بیش از دو سال عمر میکنند. اما سایرین فقط به مدت 1 سال عمر کرده و خود را از طریق دانه تکثیر میکنند. گونههای خاصی از بیشه قرمز موجود هستند که میتوانند 50 سال نیز زنده بمانند.
منبع
توصیف
نام علمی دروزا از لغت یونانی (drosos) به معنی «شبنم، قطرهی شبنم» گرفته شده است. نام انگلیسی آن یعنی sundew نیز از لغت لاتین ros solis به معنای «شبنم آفتاب» گرفته شده است. هر دو نام اشاره به قطرات عرقمانند و بودار روی گیاه دارند که به واسطهی مادهی چسبناک موجود در گیاه مشاهده میشوند. این مادهی چسبناک از شاخکهای موجود روی ساقهی هر گل بیرون میآید. این مادهی چسبناک روی بدنهی گیاه سر خورده و حشرات عاشق شیرینی را در روز و شب جلب میکند. این مادهی چسبناک دارای آنزیمهایی است که حشرات را میبلعد و بدینطریق، نیتروژن موردنیاز گیاه را تامین میکند. همانند تمامی گیاهان، بیشه قرمز غذای خودش را میسازد و از حشرات تغذیه میکند تا نیتروژن و سایر مواد مغذی موردنیازش را تامین نماید. این گلهای ریز، طولی معادل 127 میلیمتر دارد که به بلندی کف دست یک انسان بالغ است، البته برخی گونههای خاص بیشه قرمز هستند که قد بلندتری دارند. یک گونهی خاص از بیشه قرمز تحت عنوان دروزا ارتروژین وجود دارد که ارتفاعش به 9 متر نیز میرسد. ریشههای بیشه قرمز چندان قوی نیستند. آنها معمولاً برای گرفتن آب و نگهداشتن بیشه قرمز در دل خاک مورد استفاده قرار میگیرند.
مصارف دارویی
umbellata Elaeagnus
بذرکو هیچ مسوئلیتی در قبال اثرات منفی مصرف این گیاه قبول نمیکند. در نتیجه حتماً قبل از مصرف این گیاه به عنوان دارو، از یک فرد حرفهای مشورت بگیرید.
رفع اسهال؛ سرطان؛ بیماریهای قلبی؛ رفع سرفه؛ محرک.
گلهای این گیاه برای رفع اسهال، بیماریهای قلبی مفید بوده و میتوانند نقش محرک را نیز ایفا کنند. دانههای زیتون پاییزه نیز میتوانند به عنوان محرک در درمان سرفه استفاده شوند. روغن کشیدهشده از دانههای این گیاه برای درمان عفونتهای ریوی استفاده میشود. میوهی بسیاری از گونههای این گیاه دارای منابع غنی ویتامین و مواد معدنی هستند که در میان آنها میتوان به ویتامین آ، سی و ای، فلاونوئید و سایر ترکیبات فعال از نظر زیستی اشاره نمود. همچنین منابعی غنی از اسیدهای چرب در میوهی این گیاه یافت میشود که در کمتر میوهای مشاهده میشوند. بررسی شده که این میوه میتواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش داده و در روند رشد سلولهای سرطانی اختلال ایجاد کند.
سایر مصارف
سوخت؛ بادگیر.
این گیاه میتواند مانع موفقی ایجاد کند، حتی در مناطقی که در نزدیک دریا قرار دارند و بادخیز هستند. با توجه به عرض و ارتفاع این گیاهان از آنها برای مقابله با وزش باد استفاده میشود. با استفاده از این گیاه نوعی پرچین در اطراف باغ ساخته میشود که منجر به غنیشدن خاک و تغذیهی گیاهان مجاور نیز میگردد. از چوب آن نیز به عنوان یک سوخت خوب بهره گرفته میشود.
چه میخورند
مگس، پروانه یا هر حشرهی دیگری که عاشق شهد است، به بوی شیرین مادهی چسبناک این گیاه جذب میشود. وقتی که حشره بر روی نوک رنگارنگ این گیاه فرود بیاید، کارش تمام است و آنجا گیر میکند. گیاه دارای سلولهایی است که پس از فرود حشره، مادهی چسبناک بیشتری تولید میکنند. بدینترتیب این ماده دورتادور حشره را فرا میگیرد. سپس گیاه بیشه قرمز شاخکهای بیرونیاش را به دور حشره جمع کرده و مواد مغذی موجود در آن را جذب میکند. او شاخکهایش را به سرعت پیرامون حشره میگرداند: در برخی از گونهها این امر فقط چند ثانیه طول میکشد. برخی از گونهها نظیر دروزا گلاندولیگرا میتوانند در کسری از ثانیه شاخکهایشان را به دور حشره بچرخانند. اکثر بیشه قرمزها بخشی از خودشان را نیز روی شکار خم میکنند تا حتیالامکان حشره را در آنجا نگه دارند. یک گونهی خاص تحت عنوان دروزا کاپنسیس، برگش را به مدت 30 دقیقه دور شکار میپیچاند. معمولاً پس از گذشت 15 دقیقه، شکار میمیرد. پس از مرگ حشره، بیشه قرمز تمامی قسمتهای بدن، غیر از اسکلت بیرونی را میخورد. وقتی که خوردن حشره به پایان رسید، شاخکها دوباره باز میشوند و اسکلت حشره روی زمین میافتد.
سایر مصارف
از آن به عنوان داروی گیاهی نیز استفاده میشود. هنوز هم از بیشه قرمز برای درمان سرفه، آسم و عفونتهای ریوی استفاده میشود.
به دلیل گوشتخوار بودن و همچنین زیبایی قطرات شبنممانندی که روی شاخکهای این گیاه قرار دارند، از بیشه قرمز به منظور تزئین باغ و خانه نیز استفاده میشود. البته پروش آنها سخت است: آنها نیاز به آب زیاد دارند (خاکشان معمولاً باید حاوی رطوبت زیاد باشد) و آب مورد استفاده نیز باید خالص باشد (بدون مواد معدنی)، زیرا اگر اینگونه نباشد احتمال رشدنکردن یا حتی ازبینرفتن گیاه وجود دارد.
همچنین بومیهای استرالیا، بخشهای خاصی از گیاه بیشه قرمز را میخوردند.
آموزش کاشت:
برای کاشت این محصول چند اصل است که باید رعایت شود بستر باید بستری فقیر باشد یعنی بدون کود.آب استفاده شده آب مقطر باشد
1-بستری از کوکوپیت تهیه نمایید این بستر را در ظرف یا گلدان ریخته سپس بذرها را روی آن پخش نمایید و یک لایه کوچک یک الی دو میلی متری روی بذرها بستر بریزید
2-با آب مقطر بستر را آب پاشی نمایید سپس روی آن را با نایلون فریزر خوب بسته سپس آن را به مدت 7 الی 15 روز درون یخچال قسمت جامیوه ای با درجه تقریب 4درجه نگاهداری کنید بعد اتمام این مدت آن راخ ارج کرده و مجددا روی بستر را با آب مقطر آبپاشی نموده و محددا روی آن را با یک نایلون فریزر خوب بسته تا رطوبت را به حداکثر برسانید سپسدر محیطی که ترجیحا کمی نور داشته باشد با دمای حدودی 20 الی 30 درجه قرار دهید
3-دمای قرار گیری برای جوانه زنی حتما باید بین 25 الی 30 درجه باشد بعد از گذشت 1 الی 2 ماه جوانه زنی ایجاد شده
4-زمانی که جوانه ها زده شده به همین صورت ادامه دهید تا کمی رشد کند میتوانید مقدار نور را زیادتر کنید دقت نمایید نور باید غیر مستقیم باشد و مقدار نوردهی در حدود 14 ساعت در روز بصورت ملایم باشد تا گیاه کمی رشد کرده و در زمان رشد نوردهی بیشتر شود
تذکر:دقت نمایید هر زمان که رطوبت خاک کم شد مجددا با آب مقطر آب پاشی نمایید و حتما باید آب مقطر استفاده نمایید در غیر اینصورت جوانه زنی ایجاد نمی شود برای تهیه بستر کوکوپیت و آب مقطر با شماره فروشگاه یا شماره موبایل با تلگرام در ارتباط باشید و میتوانید با قیمت بسیار مناسب تهیه نمایید
مشخصات
- کد کالا
- C1-002
- نام علمی
- Drosera
- نام لاتین
- Sundews
- نام فارسی گیاه
- درزورا یا دروسرا
- نامهای دیگر گیاه
- شبنم آفتاب، بیشه قرمز
- خانواده
- Droseraceae
- بومی منطقه (زیستگاه اصلی)
- آمریکای شمالی و استرالیا
- فضای مورد استفاده
- محیط بیرون و محیط داخل جای رطوبت
- نوع گیاه
- گیاه گوشت خوار
- درجه بندی کاشت
- متوسط و حرفه ای
- قوه نامیه
- 90%
- نور محیط
- آفتاب متوسط
- آبیاری و رطوبت
- مرطوب
- خاک
- در قسمتی از توضیحات کاملا قید دشه است
- مدت جوانه زنی بذر
- یک ماه ونیم الی دو ماه
- راهنمای کاشت بذر
- راهنمای کاشت در قسمت دانولد یا مقاله آموزشی ضمیمه شده است
- سایر توضیحات
- بذرها 100% اورجینال و واقعی و تست شده هستند دقت شود آبجوشیده شده سرد شده به بذرها آبیاری شود
گالری مشتریان
فقط کاربران عضو شده می توانند عکس های محصول را بارگذاری کنند برای ورود اینجا کلیک کنید
هیچ عکسی بارگذاری نشده است
روش ابیاری سینی چطوریس؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین/باتشکر فراوان
شما هم نظر دهید