این گیاه خواص دارویی بی شماری برای سلامتی دارد به یاد دارم بذر ریحان شده آن به همراه عسل برای کاهش دمای بدن (تب) کاربرد خوب دارد علاوه بر آن استفاده در غذاهای خوشمزه سنتی شرقی، استفاده در جنبه های فرهنگی و ادیان نقش به سزایی دارد.همچنین این گیاه نقش بسزایی در طب سنتی چینی دارد
ریحان ها انواع واریته ها دارای برگ سبز و خوش عطر و طعم هستن آنها عضوی
از خانواده نعناع ها هستند این گیاه معطر به عنوان یک مکمل و چای استفاده
می بود و دارای خواص و مزایای فراوانی برای سلامتی هستند که بصورت خلاصه و
تیتر وار به آن اشاره می کنیم:
محتوی یک قاشق چای خوری اسانس (۲ گرم) برگ های خشک شده آن:
کالری ۵
ویتامین A مقدار ۴%
ویتامین K مقدار ۴۳%
کلسیم مقدار ۴%
آهن مقدار ۵%
منگنز مقدار ۱.۵%
فواید و مزایای آن برای سلامتی:
- کمک به گردش خون : تحریک گردش خون
- سرشار از آنتی اکسیدان ها برای حفظ سیستم ایمنی بدن
- کاهش حافظه ناشی از استرس و پیری
- کاهش افسردگی مرتبط با استرس مزمن
- کاهش آسیب سکته مغزی و کمک به بهبودی، چه قبل یا بعد از سکته مغزی
- بهبود قند خون ناشتا، کلسترول و تری گلیسیرید
- کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
- رگ های خونی را محافظت و خون را ضدعفونی می کند
- حفاظت از آسیب به آسپیرین به روده خود، به خصوص جلوگیری از زخم
- جلوگیری از موارد خاص سرطان ، از جمله پستان، روده بزرگ و لوزالمعده
- مهار رشد باکتری هایی که باعث نابودی دندان می شوند
- ایمنی مواد غذایی را بهبود می بخشد، مانند استفاده از غذاهایی که در بسته بندی ها می خورید
- یک جایگزین برای آنتی بیوتیک ها برای بیماری های عفونی، از جمله مبارزه با گونه های باکتری مقاوم در برابر آنتی بیوتیک
- دفع حشرات مانند مسمومیت ها و کنه ها
اینهمه فواید برای سلامتی آیا وقت آن نیست که از سبزیجاتی اینچنینی استفاده سالم ببریم!