خواص و مزایای سلامتی بادمجان سبز:
شاید به بادمجان بنفش عادت کرده اید، اما انواع مختلفی از بادمجان های خوراکی و مفید برای سلامتی هستند .
علاوه بر بامجان بنفش، می توانید بادمجان سبز را امتحان کنید این گونه بادمجان به عنوان یک مکمل غذاهای ساخته شده .بادمجان ها از جنس Solanaceae می باشد.بادمجان سبز بومی سریلانکا و هند می باشد که بصورت سالیانه کشت می شوند .آنها معمولا برای پخت و پز غذاها استفاده می شوند که دارای خواص و مزایای سلامتی هستند که به چند تا از آنها در زیر اشاره می کنیم:
۱-حفظ سلامت رگ های خونی :
بادمجان های سبز شاید به عنوان مواد غذایی برای جلوگیری از سرطان، ضد تشنج شناخته شده است. اما بادمجان سبز نیز برای حفظ رگهای خونی سالم مفید است. در نیجریه گفته می شود که این گیاهان مادر همه گیاهان هستند، زیرا خواص بسیار زیادی دارند. مصرف این سبزیجات می تواند رگ های شناور خون را تغذیه کند
۲- از بین بردن تشنج ها:
از مزایای سلامتی بادمجان سبز میتوان به این مورد اشاره کرد که برای کاهش تشنج نیز مفید است. محتوای اسکولوپامین، اسکوپارون و استریکین به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان تشنج، اسپاسم عصبی و عصبی کار می کند.
۳- از بین بردن درد:
بادمجان سبز نیز به عنوان یک عنصر برای کاهش درد استفاده می شود. در کره جنوبی بادمجان سبز سرخ شده در خورشید قبل از استفاده به عنوان یک درمان بیهوشی، روماتیسم، و دیگر استفاده می شود. علاوه بر این، نیز برای درمان وابستگی به الکل، سرخک، اپوکسی، سوختگی و همچنین کارآیی بسیار مفید است.
۴. مبارزه با سرطان فواید سلامتی بادمجان سبز:
قدرتمند ترین مبارزه با سرطان است. این سبزیجات می توانند مانع و حتی آسیب به سلول های ذخیره سازی کروموزومی را به عنوان نشانه ای از سرطان در بدن کاهش دهند.
این چهار نوع از مزایای سلامت بادمجان سبز باید بدانند، بنابراین ما این سبزی را دست کم نگیرید