خواص میوه به | فواید میوه به برای سلامتی می توان به جلوگیری از سرطان ، تسریع در کاهش وزن ، رفع التهاب ، کاهش علائم حالت تهوع ، سلامت پوست ، کنترل فشار خون ، کنترل واکنش های آلرژیک ، درمان بیماری های چشم و کبد ، تقویت سلامت مو و گردش خون اشاره کرد.
معرفی و مشخصات میوه | خواص میوه به
میوه ی به حاوی مقدار زیادی مواد مغذی و همچنین کالری می باشد. این میوه متعلق به خانواده Rosaceae است. نام علمی این میوه Cydonia oblonga و یک میوه بومی برای مناطق مختلف آسیا و مدیترانه محسوب می شود. با توجه به مشخصات میوه به، این میوه منبع خوبی از فیبر ، آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و مواد معدنی است. همچنین حاوی تانن هایی از جمله کاتچین و اپی کاتچین است و از ویتامین C به مقدار زیادی برخوردار است. سرچشمه ی این درخت در قفقاز ( منطقه بین دریاهای خزر و دریای سیاه ) و همچنین در شمال ایران است.
مطلب مربوط به خواص و مزایای بادمجان سبز برای سلامتی را هم مطالعه نمایید
مصرف میوه به، از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند | فواید میوه به
هر چیزی که بتواند احتمال ابتلا به سرطان را به حداقل برساند به طور عادی کاملاً محبوب می شود. سطح بالای آنتی اکسیدان ، از جمله فیتون ها و ترکیبات فنولیک موجود در میوه به، برای خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن بسیار مؤثر است. رادیکالهای آزاد فرآورده های مضر تولید شده توسط متابولیسم سلولی هستند که می توانند منجر به مرگ یا جهش سلولهای سالم شوند.
از شما خواهشمندیم مطلب ۱۵ مزیت و خواص درمانی گیاه خارقالعادهی شوید را هم مطالعه کنید
میوه به حاوی آنتی اکسیدان های قوی
بسیاری از خواص میوه به را می توان به غنی بودن این میوه با آنتی اکسیدان ها ربط داد. آنتی اکسیدان ها استرس متابولیک ، التهاب را کاهش داده و از سلول های بدن شما در برابر آسیب رادیکالهای آزاد، محافظت می کنند.برخی از مطالعات نشان داده اند که برخی از آنتی اکسیدان ها از جمله فلاونول هایی مانند کوئرستین و کامپفرول که در دانه های این میوه هستند باعث کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی می شوند.
میوه به مشکلات گوارشی را تکسین میدهد
با توجه به مشخصات میوه به، از دیرباز به صورت سنتی و عامیانه برای درمان انواع اختلالات گوارشی استفاده شده است. با توجه به فواید میوه به به تحقیقاتی که درباره این میوه انجام گرفته، عصاره آن می تواند از بافت روده در برابر آسیب های مرتبط با بیماری های روده مانند بافت روده در برابر آسیب های مرتبط با بیماری های التهابی روده ( IBD ) مانند کولیت اولسراتیو محافظت کند.
ممکن است زخم معده را درمان کند یکی دیگر از فواید میوه به برای سلامتی
تحقیقات اولیه ای که برای مشخصات میوه به و خواص میوه به آن انجام شده، نشان می دهد که ترکیبات گیاهی در میوه به می تواند به پیشگیری و درمان زخم معده کمک کند. در این آزمایش، آبِ میوه ی به از رشد باکتری H. pylori جلوگیری کرد. این میکروب به علت ایجاد زخم معده شناخته می شود. همچنین با توجه به مشخصات میوه به، می توان از عصاره آن در برابر زخم معده ی ناشی از الکل را درمان کرد. اما هنوز نیاز به تحقیقات بیشتری برای مشخصات میوه به و خواص آن است.
محافظت در برابر برخی از واکنش های آلرژیک از مزایای میوه به است
میوه به ممکن است با سرکوب کردن فعالیت های برخی از سلول هایی که به واکنش آلرژیک مربوط هستند ، علائم مختلف آلرژی را کاهش دهند. در بعضی از داروهای تجاری، آب لیمو و عصاره میوه به را ترکیب می کند و از آن در پیشگیری و درمان واکنشهای آلرژیک خفیف ، مانند آبریزش بینی و آسم استفاده می شود. بعضی از کارشناسان هم با توجه به خواص میوه به آن حدس میزنند که ممکن است محصولات این میوه یک جایگزین بی خطر برای دارو های سنتی آلرژی باشد. اما تحقیقات بیشتری لازم است.
مشخصات میوه به و خواص آن برای عملکرد بهتر ایمنی بدن
میوه به ممکن است از سیستم ایمنی بدن شما محافظت کند. میوه به دارای خواص ضد باکتریایی است که ممکن است به جلوگیری از رشد برخی باکتری های مضر مانند E. coli و S. aureus کمک کند. به طور مشابه یک میوه ۶ تا ۸ درصد از فیبر روزانه را برای بدن فراهم میکند. مصرف کافی فیبر از باکتریهای سالم در دستگاه گوارش شما ، که به عنوان میکروبیوم روده شناخته می شود ، پشتیبانی می کند. حفظ میکروبیوم روده سالم ممکن است التهاب را کاهش داده و در برابر عفونت از باکتری های مضر در دستگاه گوارش شما محافظت می کند.
میوه به، فشار خون را کنترل می کند
پتاسیم یکی از مهمترین مواد معدنی بدن انسان است، زیرا برای انتقال مایعات به سلول های خونی و همچنین برای تنظیم فشار خون بسیار مهم است. پتاسیم می تواند شریان ها و رگ های خونی را به آرامش برساند ، بنابراین از این طریق فشار خون را کاهش می دهد. همچنین احتمال ایجاد شرایطی مانند آترواسکلروز را کاهش دهد ، که می تواند حمله قلبی ، سکته های مغزی و مشکلات قلبی را کاهش دهد.
سلامت مو و تقویت گردش خون از مزایای میوه به برای سلامتی
با مطالعه بر روی خواص میوه به این مواد معدنی غنی این میوه شامل روی ، آهن و مس است. این سه ماده معدنی علاوه بر چندین ماده ی دیگر ، برای ایجاد گلبول های قرمز سالم ضروری هستند. هنگامی که سطح گلبول های قرمز خون در بدن زیاد باشد ، گردش خون در بدن افزایش می یابد ، و به این معنی است که اکسیژن به طور مؤثر در بدن رفت و آمد میکند. این کار منجر به افزایش جریان خون به پوست سر می شود که در نتیجه، فولیکول های مو را بهبود می بخشد و رشد مو را تسریع می کند.
خواص میوه به و رفع یبوست
با توجه به مشخصات و فواید میوه به ، در طب سنتی از دانه های این میوه برای درمان اختلالات گوارشی مانند یبوست و اسهال استفاده میشد. کارشناسان با مطالعات درباره مشخصات میوه به ، خواص دارویی این میوه را برای درمان یبوست تایید کرده است. آزمایش بر روی یک مدل از حیوانات نشان داده است که عصاره این میوه حرکت دستگاه گوارش را افزایش داده و در عین حال به تقویت و آرامش عضلات کمک می کند. همچنین به فعال شدن گیرنده های خاصی در روده برای تحریک انقباضات کمک می کند، که می تواند از یبوست جلوگیری کند.
چگونه آنها را بخوریم
با توجه به مشخصات میوه به و خ.اص میوه به (فواید زیاد این میوه) ، بسیاری از افراد به صورت پخته شده این میوه را مصرف میکنند. بعد از خرد کردن میوه به ، آن را در قابلمه ای با آب و مقدار کمی شکر قرار دهید ، بگذارید تا نرم شود. همچنین می توانید ادویه هایی مانند وانیل ، دارچین ، زنجبیل را به آن اضافه کنید. علاوه بر این ، می توانید مربای میوه به را تهیه کنید. اما باید مراقب میزان قند باشید.
منبع : https://www.healthline.com/nutrition/what-is-quince-fruit#5.-May-treat-stomach-ulcers
https://draxe.com/nutrition/quince-fruit/
https://www.naturalfoodseries.com/11-benefits-quince/