نگهداری کاکتوس در آپارتمان
نگهداری کاکتوس در آپارتمان: کاکتوس ها گیاهانی هستند که به مراقبت مداوم ندارند و آبیاری برای این گیاه به صورت هفتگی انجام می شود. اما در بعضی مواقع ممکن است تا یک ماه به آبیاری نیازی نداشته باشد. بسیاری از افراد برای زیبای آپارتمان و خانه های خود از این گیاهان استفاده می کنند
آشنایی با گیاه کاکتوس و طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان
کاکتوس، گیاهی بسیار مناسب است که توانایی این را دارد که در مکان هایی سرپوشیده مانند خانه که رطوبت کمی دارند، به راحتی رشد کند. گیاه کاکتوس بومی آمریکا و بخصوص مکزیک ، جنوب آرژانتین و بولیوی هستند. خارهای این گیاه، از گیاه خواران در برابر خود محافظت می کند و به خنک شدن گیاه کمک می کند. صدها اندازه، شکل و انواع مختلف کاکتوس برای انتخاب وجود دارد که بسیاری از آنها گلهای زیبایی دارند. طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان بسیار آسان است و نیاز به مراقبت خاصی ندارد. فقط باید چند نکته را در نظر بگیرید تا گیاه عمر طولانی تری را داشته باشد.
نکاتی در مورد طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان
کاکتوس های گرمسیری به طور خاص به عنوان گیاهان خانگی سازگار شناخته شدند، زیرا در محیط های بومی در کف جنگل، در سایه ی درختان رشد میکنند و با نور کمتری نسبت به بسیاری از گیاهان دیگر رشد می کنند. به همین دلیل برای نگهداری در آپارتمان مناسب هستند. طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان کار آسانی است و نیاز به نگهداری زیادی ندارد.
برخی از کاکتوس ها مناسب آپارتمان و خانه ها هستند و تعداد بسیاری از گونه های کاکتوس را در سطح جهان داریم. برخی از این کاکتوس ها عبارتند از: کاکتوس کریسمس ، کلاه اسقف ، کاکتوس بانوی پیر ، کاکتوس ساگوارو ، کاکتوس شیر آفریقایی ، کاکتوس دم موشی ، کاکتوس بال فرشته ، کاکتوس توپ اسکارلت و کاکتوس بشکه.
روشنایی مناسب برای کاکتوس ها
به عنوان یک قاعده و قانون برای کاکتوس ها ، این گیاهان حداقل به چهار ساعت از نور مستقیم خورشید را به صورت روزانه نیاز دارند. اجازه بدهید در زمستان به کاکتوس ها نور مستقیم خورشید بتابد اما برای بقیه سال نور غیر مستقیم را برای کاکتوس ها در نظر بگیرید. رنگ مناسبی را برای کاکتوس های خود در نظر بگیرید.
به طور طبیعی ، کاکتوس های سبز نسبت به محیط هایی با نور کم تحمل بیشتری دارند. اگر اتاق شما کاملاً روشن است ، می توانید به سراغ کاکتوس هایی با رنگ صورتی یا بنفش بروید. اما اگر اتاق شما از نور کم است می توانید از کاکتوس هایی با رنگ سبز استفاده کنید.
تکمیل کننده نور
کاکتوس ها با نور طبیعی به خوبی رشد می کنند. با این حال ، در زمستان ممکن است نور زیادی وجود نداشته باشد. در نتیجه چراغ های درخشان می توانند در زمستان به عنوان یک مکمل نور طبیعی عمل کنند. این امر باعث می شود کاکتوس ها به طور سالم رشد خود را ادامه دهند.
محل مناسب برای کاکتوس ها
در حالی که میزان نور باید اولین مورد توجه شما هنگام قرار دادن کاکتوس ها باشد ، درجه حرارت و رطوبت نیز در طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان نقش مهمی دارد. بیشتر کاکتوس ها، مناسب برای نگهداری در خانه هایی هستند که رطوبت کم و دمای گرمی دارند ، اما کاکتوس های گرمسیری رطوبت کمی را ترجیح می دهند. برای کاکتوس های گرمسیری می توانید، آن ها را با سنگریزه هایی که دائماً مرطوب می شود روی سینی قرار دهید تا هوای اطراف گیاه مرطوب بماند. از قرار دادن کاکتوس های گرمسیری در نزدیکی شوفاژ و بخاری خودداری کنید.
طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان و آب دادن به این گیاه
آبیاری به نوع کاکتوس شما و زمان سال بستگی دارد. برای برخی از کاکتوس ها ، نیاز به آبیاری هفتگی دارید ، در حالی که برای برخی دیگر ، آب دادن هر دو یا سه هفته یکبار انجام میگیرد.
طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان برای فصل زمستان به این صورت است که باید به کاکتوس های بیابانی فقط یکبار در ماه آب دهید. در طول بهار و پاییز ، برای بعضی گونه های کاکتوس نیاز به آبیاری منظمی در طول هفته دارند. این گیاه در صورت محرومیت از آب ممکن است کمرنگ شود ، که شما باید مطابق کاکتوس مورد نظر آبیاری آن ها را انجام دهید.
خاک و غذا برای کاکتوس های آپارتمانی
همه کاکتوس ها به خاک خوبی برای زهکشی احتیاج دارند. اگر خاک در ظرف، بیش از یک دقیقه زمان برای آبگیری نیاز دارد ، نیاز به تغییر خاک گلدان دارید، باید از خاکی استفاده کنید که برای کاکتوس ها و مکنده ها مناسب باشد. یا برای هر ۱ قسمت خاک موجود ۲ قسمت شن یا پرلیت اضافه کنید.
از کود مناسب استفاده کنید
طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان دربردارنده ی نکات ریزی است که باید انجام شود تا گیاه به مدت طولانی رشد کند. استفاده از کود مناسب برای کاکتوس به رشد آن کمک می کند. از کود محلول اما با نیتروژن کم استفاده کنید. بهترین زمان برای کوددهی زمانی است که متوجه رشد گیاه می شوید. این کار را می توان هر ۲ ماه ، سه بار انجام داد.
آفات و بیماری
شما باید به طرز نگهداری کاکتوس در آپارتمان توجه داشته باشید، که بیش از نیاز گیاه آن را آبیاری نکنید. اگر به کاکتوس بیش از حد آب دهید ، باعث می شود که ریشه این گیاه پوسیده شود، این کار مانع از رشد گیاه و پژمرده شدن آن و در نهایت باعث نابودی گیاه می شود. آب دادن به گیاه را قطع کنید و حتما قبل از آبیاری مطمئن شوید که خاک گلدان خشک است. قبل استفاده از حشره کشها ، ابتدا آفات را حداقل با داروهای سمی درمان کنید. حشرات مشکل ساز شامل:
شپشک ها و فلس ها: شپشک های سفید که در ظاهر شبیه پنبه هستند، در قسمت زیرین برگها و در خاک دیده می شوند. فلس ها دارای پوسته های گردی هستند و روی ساقه ها و برگ ها ظاهر می شوند. با استفاده از یک پنبه ، آفات را از بین ببرید.
پشه های قارچی: این مگس های سیاه ریز در بالای خاک دیده می شوند در حالی که لارو آنها در خاک می ماند. آفات را با استفاده از کاغذهای زرد به دام اندازید.
کنه های عنکبوتی: اگر شما نقاط سفید و قهوه ای کوچک روی برگها دیدید که مانند گرد و غبار به نظر میرسند، در واقع کنه ها هستند ، کاکتوس شما ممکن است دارای کنه های عنکبوتی باشد. کنه ها را با آب بشویید.