بذر گشنیز واریته شت دیپ | SHAT THIP CORIANDER

کد محصول: B1-026

ویژگی ها:






  • خرید بذر یا تخم گشنیز شت دیپ
  • SHAT THIP CORIANDER
  • گیاه قوی با برگ و ساقه بزرگ
  • عطر و طعم بسیار عالی نسبت به گشنیزهای مشابه
  • عملکرد بسیار بالا با وزن خوب
  • دارای گستردگی دوره برداشت
  • برداشت محصول در 50 الی 60 روز
  • قوه نامیه عالی بذرها کاملا ارگانیک
  • وارد شده از شرکت کاملا معتبر بین المللی


2500 تومان25000 تومان

جوانه زنی بالا

تست بذرها قبل از فروش

غیر تراریخته

فروش بذرهای ارگانیک و هیبرید

ارسال رایگان سفارش

سفارشات بالای 300 هزار تومان






بذر گشنیز واریته شت دیپ | SHAT THIP CORIANDER یا تخم گشنیز تایلندی

  • نام محصول: بذر گشنیز واریته شت دیپ | SHAT THIP CORIANDER
  • نام علمی: Coriandrum sativum L.
  • نام لاتین: CORIANDER
  • تیره: چتریان
  • خانواده: Apiaceae
  • نوع بذر: خام و ارگانیک
  • قوه نامیه: بالای 95 درصد

نوعی سبزی خوراکی با عطر و طعم جالب می باشد که از آن بعنوان خشک شده ( ادویه ) یا بصورت سنتی با توجه به آداب هر کشور در آشپزی غذاهای مختلف استفاده می شود. در کشور ایران این سبزی بیشتر در غذاهایی همانند انواع سوپ ها، آش ها و انواع غذاهای دیگر همانند سبزی کوکو و … بکار می رود. این سبزی دارای خواص بی شماری می باشد که در ادامه مبحث به آن خواهیم پرداخت
بذر مورد فروش در این تایپیک از نوع خاص واریته شت دیپ SHAT THIP می باشد که بذرها کاملا ارگانیک از شرکت معتبر خریداری شده و در بسته های مختلف با تعداد می توانید از سایت خرید کرده و لذت داشتن یک سبزی ارگانیک و سالم را در منزل یا محل کار خود داشته باشید

منبع

بذر گشنیز واریته شت دیپ | SHAT THIP CORIANDER

بذر گشنیز واریته شت دیپ | SHAT THIP CORIANDER

 مشخصات سبزی گشنیز واریته شت دیپ | SHAT THIP CORIANDER

این واریته از سبزی گشنیز نسبت به گشنیزهای دیگر مشخصات متمایزتر و برتری دارد. گیاه قوی و دارای برگها و ساقه های بزرگتر بوده .محصول نهایی عملکرد بهتری دارد و وزن خوبی را تولید می کند .دارای گشتردگی دوره برداشت بوده و محصول نهایی در 50 الی 60 روز به بلوغ می رسد.

بذرها تهیه شده از یک شرکت کاملا معتبر بین المللی بوده قوه نامیه بسیار بالا داشته .آن را می توانید در منازل یا مزارع بکار برده و یک محصول ایده آل و ارگانیک را تولید کرده و در منازل یا محل کار خود نوش سبزی گشنیز با عطر و طعم عالی تازه را نوش جان کنید

موارد استفاده از سبزی گشنیز :

این سبزی همانطور که واقف هستید بیشترین استفاده را در غذاهای سنتی دارد تمام قسمتهای گیاه خوراکی هستند، اما در کشور ایران برگ های تازه و دانه های خشک شده، قسمت هایی است که به طور سنتی در آشپزی استفاده می شود، سبزی گشنیز در آشپزی در سراسر جهان استفاده می شود در کشور ما در انواع آش ها، سوپ ها و انواع غذاها بکار می رود همچنین تخم آن بصورت خشک شده و خرد شده بعنوان یک طعم دهنده بخاطر عطر و بوی آن بعنوان ادویه بکار برده می شود .همچنین سبزی را بعنوان یک مکمل در سفره های غذایی دیده می شود .در کشورهای مختلف دیگر نیز بر اساس استفاده های سنتی مصارف گوناگون دارند بصورت مثال در کشور تایلند از ریشه این گیاه هم در آشپزی ها استفاده می شود

عکس از یک گشنیز خاص با عطر و طعم عالی واریته شت دیپ

نمونه عکسی که مشاهده می کنید نتیجه حاصله از بذرهای گشنیز واریته شت دیپ می باشد

 خواص سبزی گشنیز برای سلامتی:

در مقاله ای که بصورت کامل در سایت نوشته ایم ،بصورت تخصصی خواص گشنیز را درج کردیم اما بصورت خلاصه وار خواص گشنیز برای سلامتی  برای شما تیتر وار نوشته ایم در نظر داشته باشید این سبزی بیش از آن چیزی که فکرش رو می کنید خواص سلامتی دارد:

  • این سبزی در التهابات پوستی نقش به سزایی دارد
  • کاهش سطح کلسترول خون که این خاصیت یکی از مهم ترین خواص گشنیز
  • برای سلامتی می باشد
  • درمان اسهال
  • تنظیم فشار خون
  • خواص ضدحساسیت و ترمیم زخمهای دهان
  • حفاظت از Salmonella  (نوعی بیماری است که در درمان آن موثر می باشد)
  • کمک در هضم غذا
  • مراقبت از چشم
  • کنترل دیابت
  • درمان کانژوانکتیویت : گشنیز یک ماده ضد عفونی کننده بسیار خوب است و
  • دارای خواص ضد میکروبی است که ممکن است در مقابل بیماری های مسری مانند کونژویتیویت محافظت کند
  • سلامت استخوان را بهبود می بخشد
  • و کلی خواص دیگر از جمله کمک به اسپاسم، دفع ادرار، محاظت کبد، آنتی هیستامین و …

خواص گشنیز برای سلامتی بدن

جدول خواص گشنیز برای سلامتی

آموزش کاشت بذر سبزی گشنیز

ایتدا این مقدمه را عرض می کنم که با توجه به موارد ناسالمی که در کاشت سبزیجات این روزها شایعه شده توصیه میکنیم حتما بذر یک سری از موارد سبزیجات و صیفی جات در منزل کاشته و استفاده کنید اینطوری خیالتان راحت خواهد بود یک سبزی کاملا” ارگانیک و سالم را مصرف می کنید.

موارد زیر را تهیه کنید:

یک گلدان بزرگ : بر اساس تعداد بذر خریداری شده گلدان را تهیه کنید بذرها باید با فواصل یک و نیم سانتی متری از هم فاصله داشته باشند

فلاور باکس چوبی: می توانید به جای گلدان از یک باکس چوبی استفاده کنیم من خودم همیشه از جعبه های میوه استفاده می کنم بدین صورت که داخل آن را با یک نایلون سیاه می پوشانم با چسب کل نایلون سیاه و مشکی را دور داخل آن می پوشانم سپس سوراخهایی را در ته نایلون  درقسمت انتهایی برای خارج شدن آب اضافی ایجاد میکنم سپس بستر( خاک را درون آن باکس) پر میکنم این کار بسیار کم هزینه و با بازدهی بالا می باشد

از نظر بنده بهترین بستر برای کاشت سبزیجات مخلوط خاک برگ و کود پوسیده می باشد البته می توانید از خاک باغچه هم استفاده کنید اما در نظر داشته باشید خاک باغچه سنگین می باشد اگر از خاکی که قبلا” استفاده کردید و مشکلی نداشته می توانید استفاده کنید اما ترجیحا سعی کنید بستری که نوشتیم به همراه کمی پرلیت تهیه کنید

بذر مناسب: بذرهای مناسب را از فروشگاه معتبر تهیه کنید برای تهیه می توانید به ما اعتماد کنید (فروشگاه بذرکو)

بستر را درون گلدان ریخته کمی فشار دهید تا سخت شودسپس آن را آبیاری کرده حال بذرها را روی بستر پخش کرده  و به اندازه یک لایه نیم سانتی متری روی آن خاک نرم ریخته سپس مجددا با آب پاش لایه را اسپری کرده دلیل اینکه عرض کردیم این کار در دو مرحله انجام شود این است که بعضی ها در آبیاری دقت نمی کنند با فشار آب زیاد ممکن است بذرها به عمق رفته و جوانه زنی صورت نگیرد.

حال بذرها را در مکانی با دمای 18 الی 25 درجه قرار دهید ترجیحا نور ملایم در مکان هوای آزاد یا پشت پنجره با نور فیلتر شده با تهویه هوای مناسب

هر زمان خاک شما خشک شده مجددا” آبیاری سبک انجام دهید تا زمانی که بذرها جوانه زنی کنند

بذرها بعد از گذشت 4 الی 10 روز جوانه زنی می کنند این مدت بستگی به شرایط و دما دارد

همچنان رویه قبلی را ادامه دهید اما گلدان را در مکانی با تهویه مناسب با نور ملایم قرار دهید مدت زمان نوردهی در روز باید حدود 4 الی 5 ساعت باشد چون گیاه ضعیف هست ممکن است نور دهی زیاد باعث پژمرده شدن آن شود

چنانچه گیاه کمی قوی شد میتوانید نوردهی را بیشتر کرده تا زمانی که گیاه قوی و آماده برداشت شد می توانید آنها را قیچی کرده و نوش جان کنید

موارد زیر را رعایت کنید»

کاشت در باغچه و مزارع نیز ساده می باشد میتوانید هم بصورت غیر مستقیم (کاشت در سینی نشاء و انتقال آن به زمین) و هم بصورت غیر مستقیم انجام دهید در نظر داشته باشید زمین با باغچه ای که انتخاب می کنید دارای نور زیاد باشد چون گشنیزها و سایر سبزیجات آفتاب دوست بوده 

برای کاشت ابتدا زمین را شخم زده مقدار کمی به آن کود حیوانی کهنه پوسیده اضافه و مخلوط کرده بذرها را پخش کرده و یک لایه نازک خاک به زمین اضافه می کنیم حال آبیاری انجام می دهید و هر زمان زمین خشک شد مجدد عمل آبیاری را انجام دهید دقت کنید در زمین و باغچه خود از حملات پرندگان یا مرغ و خروس های خانگی جلوگیری کنید چون آنها به شدت علاقمند خوردن دانه های سبزیجات هستند

چند نکته:

1- مکان پر نور را انتخاب کنید که حدود 6 الی 8 ساعت آفتاب کامل به آن بتابد

2-شویدها ؛آبیاری زیاد را دوست ندارند این بدان معنا نیست که خاک را خشک نگه دارید به محض اینکه رطوبت خاک به مرحله کمی قبل از خشکی رسید آبیاری را انجام دهید

3-بهترین کود برای شویدها کود  15-5-10 است که 15 درصد نیتروژن، 5 درصد فسفر و 10 درصد پتاسیم دارد. طریقه استفاده نیز هر 450 گرم برای هر 10 متر مربع می باشد

4-اگر هدف شما خوردن سبزی می باشد اجازه ندهید گل شکل بگیرد اگر گل های شوید رشد کند باعث میشود عطر و طعم شویدها کم شود اما نه اگر هدف شما بذرگیری هست میتوانید بعد از گل دهی عمل گرده افشانی را انجام داده تا بذر گیری کنید

5-اجازه به رشد علف های هرز ندهید آنها را برداشت کنید

6- درمزارع ردیف قرارگیری 9 سانتی متری در فاصله 25 سانتی متری


وزن 0,001 گرم
عمر

یکساله

درجه بندی کاشت

آسان

1 دیدگاه برای بذر گشنیز واریته شت دیپ | SHAT THIP CORIANDER

  1. راضیه صادق قاضیانی

    چرا محصول موجود ندارید

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.