این میوه بسیار خوشمزه با مزه های ترش و شیرین و ملس با رنگ قرمز داخلی.بذرهای بذرکو همگی وارد شده از معتبرترین فروشگاه ها می باشد
توجه: روش کاشت بذر انار برای خریدار ایمیل می شود
بونسای انار
درباره انار:
اَنار (نام علمی: Punica granatum) یکی از میوههای درختی است که دانههایی اغلب قرمز، و گاهی سفید، و یا به رنگهایی بین آن دو دارد. رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز و گاه سیاه و یا تقریباً زرد است.
انار بومی مناطق شرق ایران تا کوههای هیمالیا در شمال هند است و یکی از اولین گیاهان اهلی شدهاست. ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن انار، بزرگترین تولیدکنندهٔ انار در دنیا بوده و هندوستان دومین کشور تولید کنندهاست.
در ایران، شهرستانهای ساوه،نیریزوایج، فردوس و بجستان بهترتیب بزرگترین تولیدکنندگان انار هستند.
در شهرستان گلوگاه یکی از شهرستانهای مازندران، گونههای وحشی انار به صورت ارگانیک به عمل میآید و آمار فعلی و سرانگشتی نشان از برداشت آن در ۳۵۰ هکتار است. علاوه بر این موارد که به صورت متمرکز است در حاشیه مزارع و باغها هم انارهای خودرو میروید. ۷۶۰ رقم انار در ایران وجود دارد و ۲۹ رقم آن در مازندران به عمل میآید، بر اساس تحقیقات اخیر کلکسیون استان یزد که همه ارقام انار ایران در آن کشت و بررسی شد، بیشترین و بهترین عملکرد در هکتار را انار منطقه گلوگاه داشت. عملکرد طبیعی انار منطقه هم اکنون به طور میانگین حدود ۱۰ تن در هکتار است. کیفیت انار گلوکاه و درصد شیرینی همچنین ماندگاری آن در انبار بالاست، علاوه بر آن میوهای ارگانیک است که هیچ نوع سمی روی آن زده نمیشود و کاملاً طبیعی و بسیار هم خوشخوراک است. درخت انار در اراضی میان بند که دارای شیب است از فرسایش خاک جلوگیری میکند و با کشت بیشتر آن میتوان از این خاصیت خاک جلوگیری کرد. انار در رنگهای مختلف از سفید تا سیاه وجود دارد. انار تقریباً در هر آب و هوایی و هرگونه خاکی میتواند رشد کند و میوه دهد، ولی آب زیاد در زمان رسیدن میوه باعث ترک خوردن آن میوه میشود. انار، گرمای زیاد با باد خشک و سرمای تا ۱۰- درجه سانتی گراد را میتواند تحمل کند.
مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس):
انرژی ۳۴۶ کیلوژول (۸۳ کیلوکالری)
کربوهیدراتها ۱۸٫۷ g
قندها ۱۳٫۷ g
فیبر ۴٫۰ g
چربی ۱٫۲ g
پروتئین ۱٫۷ g
تیامین (ویتامین ب۱) ۰٫۰۷ میلیگرم (۵٪)
ریبوفلاوین (ویتامین ب۲) ۰٫۰۵ میلیگرم (۳٪)
نیاسین (ویتامین ب۳) ۰٫۲۹ میلیگرم (۲٪)
پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵) ۰٫۳۸ میلیگرم (۸٪)
ویتامین ب۶ ۰٫۰۸ میلیگرم (۶٪)
اسید فولیک (ویتامین ب۹) ۳۸ میکروگرم (۱۰٪)
ویتامین C ۱۰ میلیگرم (۱۷٪)
کلسیم ۱۰ میلیگرم (۱٪)
آهن ۰٫۳۰ میلیگرم (۲٪)
منیزیم ۱۲ میلیگرم (۳٪)
فسفر ۳۶ میلیگرم (۵٪)
پتاسیم ۲۳۶ میلیگرم (۵٪)
روی ۰٫۳۵ میلیگرم (۴٪)
درصدها نسبیاندمنبع: پایگاه اطلاعاتی مواد غذایی آمریکا
محصولات انار:
از میوهٔ انار، آب انار، رب انار، لواشک انار و مربای انار تهیه میشود. از پوست انار برای تهیه رنگهای سنتی استفاده میشود، از برگ آن نیز سابق بر این استفاده میکردند. همچنین از پوست انار برای دباغی کردن پوست و از گل انار برای برخی مصارف دیگر استفاده میگردد. جوشانده که از جوشاندن پوست انار در اب بدست می آید برای مشکل گوارشی و گلو درد دارو گیاهی محسوب میشود
در فرهنگ
«جاودانان» یا گارد جاویدان، سربازان برگزیده ایران باستان، نیزههایی به شکل انار داشتند.
در قرآن، سه بار از این میوه نام برده شدهاست. (در سوره الرحمن از آن به عنوان میوه بهشتی یاد شدهاست)
رنگی که به این میوه تشبیه شده است
از سال ۱۳۸۸، در اواخر مهر ماه هر سال، جشنواره انار در روستای مردانقم برگزار میشود. جاذبه اصلی این جشنواره اجرای موسیقی عاشقی توسط عاشقهای معروف منطقه ارسباران است. همچنین در روستای تنگ طه شهرستان داراب در اواسط شهریور ماه جشنواره انار برگزار میگردد.خواص درمانی
انار سرشار از آنتی اکسیدان بوده (حدوداً به اندازه چای سبز) و دارای مقادیر زیادی ویتامین C و پتاسیم میباشد و هرچند تحقیقات علمی کامل تر و بیشتری لازم است، اما طبق بعضی از تحقیقات ممکن است فواید درمانی زیر را بدنبال داشته باشد:
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
کاهش خطر سرطان، بخصوص سرطان پروستات
کاهش کلسترول خون
جلوگیری از آسیب دیدن سلولها
کمک به سلامت لثهها در سال ۲۰۱۴ در مجله Integrative Medicine Research مربوط به مرکز جهانی طب مکمل به چاپ رسید، مشخص شد گیاه گلنار فارسی نیز دارای تأثیر بسزایی در درمان آفت دهان میباشد. در این تحقیق اثر عصاره الکلی و آبی گیاه گلنار فارسی را بر روی آفتهای مینور مورد بررسی قرار داد که نتایج مطلوبی دریافت کرد.
ارزش غذایی
نام ارزش غذایی در هر صد گرم
کالری ۸۳
چربی ۱٫۲ گرم
کلسترول ۰
سدیم ۳ میلی گرم
پتاسیم ۲۳۶ میلی گرم
کربوهیدرات ۱۹ گرم
پروتئین ۱٫۷ گرم
کلسیم ۱ درصد
ویتامین C ۱۷درصد
ویتامین b 6 ۵ درصد
منیزیم ۳ درصدمنبع:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1
نوید –
سلام مرسی از سایت خوبتون
این محصول توی محیط بیرون رشد میکنه ؟
الان که توی بهاریم بکاریم ..بطور کلی توی زمستون هم بیرون بمونه مشکلی نیست ؟
ناشناس –
درود این محصول احتیاج به سرمادهی دارد .در فضای باز باید در بهمن ماه کاشته شود تا سرمادهی ایجاد شود