بذر میوه اورنج بری (Glycosmis pentaphylla)
نام محصول: بذر میوه اورنج بری (Glycosmis pentaphylla)
توضیح مختصر: میوه ای کمساب از دل طبیعت چین .این میوه طعم بسیار لذیذی داشته که در آشپزی و ساخت کیک ها کاربرد اساسی را دارد.برای کاشت این بذر در نظر داشت هباشید دوره سرمادهی اجرا شود
میوه اورنج بری (Glycosmis pentaphylla) یکی از گونههای گیاهان گلدار در خانوادهی مرکبات میباشد. نام علمی آن گلایسومیس پنتافیلا بوده و آن را تحت عنوان جین بری (توت جین) میشناسند. این گیاه در آسیای جنوب شرقی و استرالیای شمالی به وفور مشاهده میشود. این گیاه به خاطر میوههای صورتی و قابل خوردنش کاشته میشود. در نواحی معتدل، میتوانید آن را به عنوان یک گیاه خانگی بکارید. این گیاه به اندازهی یک درختچهی متوسط رشد کرده و ارتفاعش به 14 متر میرسد. برگهای این گیاه مشابه پر بوده، به صورت یکی در میان قرار بگیرند و لکههایی غدهمانند روی آنها دیده میشود. گلهای این گیاه کوچک و سفید هستند و به صورت خوشهای در محل اتصال برگ به شاخه مشاهده میشوند. میوههای این گیاه نیز گوشتی، گرد و به رنگ گل رز هستند که دانههای گردی نیز در میانشان مشاهده میشود.
درختی کوچک که معمولاً با کرکهای فشرده پوشانده شده است. برخی از برگهای آن دارای 1 برگچه و برخی دیگر 3 برگچه دارند؛ برگچههای این درخت دارای دمبرگهایی هستند که یکی در میان، دراز همانند نیزه و کموبیش چرمی هستند. گلهای این گیاه کوچک بوده و به صورت خوشههای فشرده میرویند. کاسبرگها در مرکز به یکدیگر متصل میشوند؛ 5 گلبرگ سفید، بلند و بیضوی برای هر گل مشاهده میشود. میوهی آن به شکل یک توت آبدار و البته برخی اوقات خشک است؛ دانههای آن بیضوی و دارای پوستهی ضخیم و غشایی هستند.
این سرده شامل تعدادی زیادی از درختچههای بدون خار نزدیک به یکدیگر میشود که از آسیای جنوب شرقی تا شمال استرالیا را دربر میگیرد. گاهی اوقات اورنج بری را در گلخانهها نیز پرورش میدهند؛ البته اگر اقلیم مشابه آسیای جنوب شرقی یا شمال استرالیا باشد، میتوان آن را در محیط بیرون نیز پرورش داد. میوههای این گیاه دارای پوست و گوشتهی صورتی و دانههای قهوهای هستند. اگر دو دانه داخل میوه باشد شکل آن کاملاً به صورت یک کره و اگر فقط یک دانه داشته باشد، شکل آن تقریباً شبیه به یک کره است.
آموزش کاشت:
برای کاشت بذرها ابتدا به مدت 24 ساعت درون آب قرار داده سپس لابلای دستمال تمیز یا دستمال کاغذی مرطوب قرار داده و درون یخچال قسمت جامیوه ای یا جاتخم مرغی (دمای 3 الی 7 درجه) به مدت دو ماه قرار دهید بعد این مدت در بستری ترکیبی از کوکوپیت پیت ماس قرار دهید برای دیدن آموزش ها می توانید از لینک های زیر استفاده کنید
روزبه –
سلام این همان میوه Rowan berry است یا فرق دارد؟ ظاهرش که یکی به نظر میرسه.
ناشناس –
درود خدمت شما بله همان روآن بری می باشد که به اشتباه در سایتها اورنج بری نام برده میشود ولی در اصل اسم اصلی آن گلیکوسیم پنتافیلا یا توت چینی می باشد نوشته های ما در اصل ترجمه شده از سایتهای معتبر می باشد و با به پیرو قرار گیری و سرچ کردن کاربران در اینرتنت نام اورنج بری قرار داده ایم