بذر گل بسیار زیبای بگونیا بنارینسیس دلوکس گل قرمز برگ برنزی | Begonia x benariensis BIG DeluXXe Red Bronze Leaf
بهترین عملکرد را در باغچه و منظرهآرایی دارد و قدرت گلدهی آن بیکران است!
بهبود: رشد وسیعتر گیاه در تمامی رنگها
سری بیگ دولوکس، 20 الی 25 درصد بزرگتر از سایر بیگها است.
بهسادگی و سرعت گلدانها را پر میکند.
پرورش و انتقال آن ساده است.
گلهای بزرگ و خوشسیمایی دارد.
چهرهی بسیار قابل توجهی تحت عنوان یک گیاه تنها در گلدانهای بزرگ دارد و البته در ترکیب با سایر گیاهان نیز همینطور است.
قدرت گلدهی خارقالعادهای هم زیر نور کامل آفتاب و هم در سایه دارد.
در تمامی اقلیمها و خاکها رشد میکند.
4 رنگ خارقالعاده دارد.
Begonia x benariensis BIG DeluXXe Red Bronze Leaf
راهنمای کاشت بذر بگونیا بیگ دلوکس از زبان سایت مادر:
ارتفاع در باغ: 90 سانتیمتر
زمان رسیدن محصول: 14-19 هفته
جوانهزنی: شرایط بهینه برای توسعهی جوانه باید از روز کاشت تا زمان ظهور سرریشه فراهم شود. منتظر ظهور سرریشه بین 6-8 روز باشید.
خاک: در 10 روز اول با خاک اشباع شروع کنید و از روز یازدهم اندکی خاک را خشکتر کرده و به حالت مرطوب برسانید. این کار کمک میکند جوانهها در خاک ریشه بدوانند. از روز 21ام باید چرخهی مرطوب الی خشک را طی کنید تا از رشد جلبک جلوگیری شود و مواد مغذی بهتر جذب شوند.
برای ادامهی رشد باید خاک را بین شرایط مرطوب و نیمهخشک نگه دارید. اجازه دهید که خاک به حالت نیمهخشک برسد و سپس مجدداً آن را اشباع کنید تا مرطوب شود. گیاهان بسیار خشک یک گرد خاکستری را روی برگهایشان دارند. از آبیاری گیاهان تحت دما و نور بالا و زمانی که دمای برگ زیاد است، خودداری کنید. این شرایط موجب سوختگی برگ میشود.
دما: در اوایل شکلگیری جوانه بین روز 1-11 دمای 22 تا 24 درجه را نگه دارید. برای آبیاری تنها از آب گرم (بالای 18 درجه) بهره بگیرید.
در ادامهی رشد و در 14 روز اول، از دمای 20-21 درجه در شبها و 18-19 درجه در روزها بهره بگیرید تا ریشهها کاملاً به عمق گلدان برسند. در ادامه دما میتواند پایینتر آورده شود و در روز به 16-18 درجهی سانتیگراد برسد. دمای متوسط 19 درجه در طول روز موجب سریعترین تولید برای محصول خواهد شد. وقتی محصول در گلدان نهایی خود جا افتاد، یعنی دو الی 3 هفته از انتقال آن به گلدان گذشت، میتوانید باز هم دما را پایینتر بیاورید و به 13-15 درجهی سانتیگراد برسانید. این امر به شکلگیری ریخت گیاه و بزرگ نشدن برگها یاری میرساند.
کوددهی: تغذیهی اولیه را با یک کود متعادل که دارای آمونیوم پایین است آغاز کنید. تغذیه را در روز دهم با یک کود 14-4-14، 14-2-14 یا 17-5-17 در 50-60 ppm آغاز کنید.
در ادامهی رشد، میزان کوددهی متوسط موردنیاز است. محصول را بهصورت هفتگی با 100-150 ppm نیتروژن و یک کود متعادل کامل کوددهی کنید. از میزان آمونیوم و نیتروژن بالا اجتناب کنید، زیرا شاخوبرگ میتوانند بسیار بزرگ شوند. از میزان pH بالای 6 خودداری کنید، زیرا pH بالا موجب کمبود آهن میشود. مراقب میزان کلسیم و منیزیم باشید، چون مقدار زیاد اینها میتواند مانع رشد و سوختگی لبههای برگها شود. در شرایطی که نور زیاد باشد، میتوانید از کود مبتنی بر آمونیوم (17-5-17) و تحت نور پایین از کود مبتنی بر کلسیم (14-4-14) بهره بگیرید.
راهنمای کامل کاشت بذرهای پلت شده بگونیا از سایت بذرکو:
دقت کنید بذرهای مورد فروش بذرکو کاملا” اورجینال از شرکت های مطرح جهانی همچون پن آمریکن، بناری آلمان یا شرکتهای مشابه می باشد در بذرهای بگونیا چند اصل خیلی مهم می باشد که باید حتما رعیات کنید در غیر اینصورت جوانه زنی صورت نمی گیرد:
1- روی بذرها هیچ بستری نریزید چون آنها برای جوانه زنی نیاز به نور ملایم خورشید دارند
2-قبل کاشت به هیچ وجه داخل آب قرار ندهید چون بذرها پلت شده هستند در حقیقت بذرها بسیار ریز هسند شرکتهای مطرح آمریکایی و اروپایی برای اینکه کاربر بتواند بذر را ببیند و لمس کند آنها را دور یک پلت بسیار ریز قرار می دهد تا کاربر براحتی بتواند کاشت کند
3- دما حتما باید بین 22 الی 24 درجه باشد اگر دما کم و بیش شود جوانه زنی صورت نمی گیرد اگر تمام شرایط را درست اعمال کنید بذرها بین 7 الی 15 روز جوانه زنی خواهند کرد اگر در این تایم بذرهای شما جوانه زنی نکرد شرایط درست اعمال نشده
توضیحات کاشت:
بستر ترکیبی از 50 درصد پیت ماس+ 30درصد کوکوپیت +20درصد پرلیت معمولا این بستر کاشت در بسته های آماده در گل فروشی های معتبر هست و براحتی می توانید تهیه کنید یا یک بستر سبک تهیه کنید مشابه آن
لیوان های یک بار مصرف یا شانه های تخم مرغ یک گزینه مناسب برای تولید نشاء است من به هیچ وجه روش رایج به صورت مستقیم را پیشنهاد نمی دهم بهتر این است در ظرف های یک بار مصرف مثصل لیوان های یک بار مصرف یا شانه تخم مرغ یا سینی های نشاء بذرها کاشت کنید و در زمان مناسب هوا و زمانی که قوی شدن جوانه ها را به گلدان اصلی یا زمین و باغچه انتقال دهید
مرحله اول: لیوان یک بار مصرف را انتهای آن را چند سوراخ کوچک برای زهکشی و خارج شدن آب اضافه ایجاد کنید بستری که از قبل عرض کردیم را روی آن بریزید روی لیوان را مقدار 3 سانتی متر خالی بگذارید .
مرحله دوم: یک آبیاری خیلی سبک انجام دهید (می توانید با آب پاش بستر را خوب اسپری کرده یا با ظرف های نوشابه که درب آن را سوراخ های ریز زدید آب پاشی کنید . حال بذرها را پخش کنید روی بستر
بذرهای پلت شده را فروشگاه بذرکو برای حفاظت بذرها، درون میکرتیوپ های آزمایشگاهی قرار می دهد (عکس در پایین در توضیحات قرار داده ایم) هر زمان که دریافت کردید ابتدا بصورت درست در دست گرفته (درب رو به بالا باشد ) سپس با انگشت دو ضربه ضعیف به در بزنید که اگر بذرها روی درب چسبیده باشند به انتهای لوله میکروتیوپ بروند حال درب را آهسته باز کرده بذرها را خارج کنید سپس بذرهای پلت شده را روی بستر پخش کرده و روی آن اصلا خاک نریزید حال با یک آب پاش به صورت جزیی یک یا دو پیف روی بذرها بزنید تا کمی مرطوب شوند دقت کنید بذرهای شما همینکه بستر را لمس کند کافی هست. حال یک نایلون شفاف روی بستر کشیده مثل مشمبا فریزر و با کش خوب ببندید تا رطوبت بالا رود دقت کنید اگر رطوبت بیش از حد بالا برود ممکن است بستر شما دچار قارچ زدگی شود می توانید نایلون روی بستر را بسیار کم سوراخ کنید که رطوبت به حد کافی باشد
مرحله سوم: این مرحله مهم ترین مرحله هست عدم جوانه زنی اکثر کاربرانی که نتیجه نمی گیرند این مرحله هست .دمای محیط شما باید حدود 20 لی 22 درجه باشد چون بذرهای شما زیر رطوبت بسته نایلون هستند معمولا دما مقدار 2 درجه از فضایی که شما هستید بالاتر هست پس به این موضوع دقت کنید اگر دما بیش از این مقدار باشد بذرهای شما جوانه زنی نمی کنند .لیوان را در مکانی با نور بسیار ملایم قرار دهید .این روند را دامه دهید و هر روز چک بفرمایید چنانچه بستر شما رطوبت را از دست داد مجددا” با آب پاش اسپری نمایید.
مرحله چهارم: بذرها معمولا بین 7 الی 15 روز جوانه زنی می کنند پس عجله نکنید و در زمان جوانه زنی مشمبای روی بستر را باز نکنید حال دما را کمی کاهش دهید به 20 درجه برسانید نور را کمی افزایش دهید و رطوبت را نیز مقداری کاهش دهید (یک سوراخ در روی نایلون ایجاد کنید) شرایط را ادامه دهی تا گیاه قوی و چهار یا شش برگی شود
مرحله پنجم: گلدان بزرگ را تهیه کرده زیر گلدان سوراخ ها چک شود که زهکشی داشته باشد حال بستر مناسب که اول کار عرض کردیم داخل گلدان ریخته .حال به سراغ نشاء یا جوانه خود میرویم بصورت کمپلت همراه با خاک دور گیاه از لیوان خارج کرده و آن را داخل گلدان جدید انتقال می دهیم
مرحله ششم: نوردهی را بیشتر کرده اگر فضای باز شما دمای مناسب دارد (15 درجه) میتوانید به بیرون انتقال دهید در غیر اینصورت اگر در فضای منزل گیاه را نگاهداری می کنید باید پشت پنجره نور دار با فاصله نیم متر با تهویه مناسب قرار دهید (بدور از وسایل گرمایشی یا سرما)
عکس از بذرکو: نمونه یک پک میکروتویوپ که بذرهای بگونیا را داخل آن ریخته تا از آن محافظت شود
محمد جواد امین زاده (مالک تایید شده) –
سلام
خسته نباشید
بنده بسته 3 تایی رو خریداری کردم , شما بسته 5تایی ارسال کردید. اگر اشتباهی بوده لطفا شماره کارت بدید باقی هزینه رو واریز کنم .
3تا از بذر ها رو به همون شیوه ای که گفتید در جی فی قرار دادم در پلاستیک شفاف و در نورگیر گذاشتم. میشه بگید حداکثر تا چند روز احتمال جوانه زنی وجود داره؟
ناشناس –
با سلام
صداقت شما برای ما ارزش زیادی دارد احتیاجی نیست هدیه از سمت ما
معمولا تا 10 روز
– احسان زهدی (مالک تایید شده) –
سلام این گیاه چند ساله است؟
ناشناس –
با سلام
اگر مراقبت در زمستان بصورت مناسب باشد گیاه عمر بیشتری را خواهد داشت
علی موسوی (مالک تایید شده) –
با سلام ممنون از زحمات شما.بذرهای درخواستیمون رسید.فقط در نحوه کاشت این محصول که راهنماشو خوندم سوال پیش اومد یعنی متوجه نشدم.
لطفا توضیح:
“کوددهی: تغذیهی اولیه را با یک کود متعادل که دارای آمونیوم پایین است آغاز کنید. تغذیه را در روز دهم با یک کود 14-4-14، 14-2-14 یا 17-5-17 در 50-60 ppm آغاز کنید.”از چه روزی بعد از جوانه زدن شروع کنیم؟یا از چند برگه شدن محصول؟
این کود رو از کجا باید تهیه کنیم؟شما که ندارین.
ناشناس –
با سلام
از روز دهم بهبعد یا دو هفته بعدجوانه زنی استفاده کنید اگر اون کودها را استفاده کنید بهتر است اما اگ رنبودمیتوانید کود 20-20-20 استفاده کنید که تمامی فروشگاهیهای کشاورزی دارند
علیرضا پایدار (مالک تایید شده) –
با سلام
سه عدد بگونیا رشد کرده و هر کدام دو برگ تقریباً 1×1 سانتی دارد. ارتفاع گیاه بیش از 5 سانت شده. چه موقع میتوان گیاه را از محیط بسته خارج و در هوای آزاد قرار داد؟
ناشناس –
با سلام
به مرور به هوای بیرون آداپته کنید در مشمبای روی بستر سوراخی ایجاد کنید در حفظ رطوبت و دما و آبیاری دقت کنید. در نور ملایم در فضایی با تهویه هوای مناسب قرار دهید