بذر کاکتوس جالب یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea)

کد محصول: A3-026
دسته بندی: ,

ویژگی ها:

  • خرید بذر کاکتوس جالب یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea)
  • کاکتوس عجیب با شکل جالب مارپیچ و و سطح ناصاف و نامعقول
  • فوق العاده زیبا و همچنین کمیاب در سایتها
  • بذرهای وارداتی 100% از کشور آلمان با قوه نامیه عالی

1200 تومان

در انبار موجود نمی باشد

جوانه زنی بالا

تست بذرها قبل از فروش

غیر تراریخته

فروش بذرهای ارگانیک و هیبرید

ارسال رایگان سفارش

سفارشات بالای 300 هزار تومان






 بذر کاکتوس جالب یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea) Eulychnia castanea

نام محصول: بذر کاکتوس جالب یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea) Eulychnia castanea
خانواده: کاکتوسها Cactaceae
اصالت: اصالت باغی (از ارقامی که در گلخانه تهیه می‌شود)
نام های دیگر:  «اسپیرالیس spiralis»، «واریسپیرالیس varispiralis »، «اسپیرالفورم spiraliforme »، «مونستروسا mostruosa»، «مونستروس monstrous »
توضیحات مختصر: یک کاکتوس کاملا خاص باشکلی عجیب به صورت ناصاف و ماریچ که بصورت ابلغی رشد میکند و همچنین کمیاب می باشد.

توصیف یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea)
این گیاه عجیب به نام‌های زیاد و متفاوتی شناخته می‌شود (در میان این نام‌ها می‌توان به «اسپیرالیس spiralis»، «واریسپیرالیس varispiralis »، «اسپیرالفورم spiraliforme »، «مونستروسا mostruosa»، «مونستروس monstrous » اشاره کرد). این گونه اشکال متغیری دارد که در میان آن‌ها می‌توان به حداقل 4 مورد متمایز اشاره نمود:
شکل نامعقول عمودی: آن را با سطح ناصاف و نامعقولش می‌شناسند و بسیار رایج است، به‌گونه‌ای که حدود 60 الی 75 درصد از شاخه‌های جدید دارای چنین شمایل نامعقولی هستند.
شکل دیسکی عمودی: شمایل آن شبیه دیسک‌های سبزی هستند که یکی بر روی دیگری قرار گرفته‌اند. فقط 20 الی 30 درصد از شاخه‌ها همانند دیسک‌های معمول رشد می‌کنند. 
شکل مارپیچی عمودی: رشد آن به صورت مارپیچی و مجعد بوده که گاهی مارپیچ‌های آن راست‌گرد و گاهی چپ‌گرد می‌باشند. کلکسیونرها به این گونه‌ی کمیاب علاقه دارند (حدود 5 الی 15 درصد از شاخه‌ها به این شکل جالب درمی‌آیند).
شکل کاکل‌دار: اشکالی تندیس‌مانند و شبیه پنکه که ترکیبی از اشکال فوق‌الذکر هستند، در بدنه این گیاه مشاهده می‌شوند. این فرم از گیاه بسیار نادر و منحصر بفرد است
نکته: تمامی این شکل‌ها، حالت‌های متغیر یک کلون واحد هستند، هر شاخه‌ی جدید می‌بایست یکی از چهار حالت بالا (یا ترکیبی از آن‌ها) را داشته باشد و هر گیاه هم می‌تواند با مورد دیگر متفاوت باشد

بذر کاکتوس جالب یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea)



کاشت یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea)

 این گونه مشکل خاصی برای کاشت ندارد و می‌توان آن را در یک نقطه‌ی آفتاب‌گیر در گلخانه‌ی کاکتوس کاشت. این گیاه می‌تواند آفتاب و گرما را تحمل کند، اما نمی‌تواند دوره‌ای طولانی تحت سرما بماند. شکل کاکل‌دار از بقیه حساس‌تر بوده و نباید در دمایی کمتر از صفر درجه‌ی سانتی‌‌گراد قرار گیرد. آن‌ها را در خاک غنی، متخلخل و ماسه‌ای پرورش دهید و بگذارید که خاکشان بین آبیاری‌های متوالی کاملاً خشک شود. اگر ریشه‌های کاکتوس رشد زیادی داشته و نیاز به تعویض گلدان وجود دارد، این فرایند را در فصل بهار انجام دهید. به طور کلی هر سال می‌بایست گلدان کاکتوس را عوض کرد تا خاک تازه دریافت کند. پس لزوماً تعویض گلدان به این معنا نیست که آن‌ها را داخل گلدان بزرگ‌تری قرار دهیم. یک‌چهارم گلدان را با سنگ‌ریزه و سنگ‌های شکسته‌شده پر کنید تا زه‌کشی خوبی برای خاک انجام شود. پس از تعویض گلدان، تا یک هفته به گیاه آب ندهید. شکل کاکل‌دار از یک محیط گرم و آفتاب‌گیر لذت می‌برد و اگر می‌خواهید رشدش سریع‌تر باشد، آن را در موقعیتی نورگیر و در قفسه‌های بالاتر قرار داده و به آن آب باران برسانید تا بتوانید با موفقیت گیاه را به ثمر برسانید. علی‌الخصوص اگر شاخه‌های جداگانه و ریشه‌دار ایجاد شوند، احتمال موفقیت رشد گیاه بیشتر می‌شود که در چنین شرایطی محتمل است.


آموزش کاشت کاکتوس 

برای دیدن لینک آموزش کاشت بذر کاکتوس می توانید از لینک زیر  کمک بگیرید روی لینک کلیک کنید:

آموزش کاشت بذر کاکتوس


 تکثیر یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea)

این کاکتوس معمولاً به کاکتوس دیگری تحت عنوان میرتیلوکاکتوس جئومیتریزانس  Myrtillocactus geometrizans   پیوند زده می‌شود، اما می‌تواند به آسانی و بر روی ریشه‌های خودش نیز رشد کند. می‌توان با استفاده از قلمه‌زنی نیز آن را تکثیر کرد که در مینیمم دما یعنی 20 درجه‌ی سانتی‌گراد ریشه می‌گیرد. قلمه‌ از شاخه‌های سالم کاکتوس می‌تواند در فصل بهار و تابستان گرفته شود. ساقه را با استفاده از یک چاقوی تیز و استریل ببرید، سپس قلمه را به مدت یک یا چند هفته در جایی گرم و خشک نگه‎‌داری کنید (زمان نگه‌داشتن به ضخامت قلمه بستگی دارد) تا پوسته‌ای روی قسمت بریده‌شده شکل گیرد. پس از شکل‌گیری پوسته، می‌توانید قلمه را در گلدانی که خاک مخصوص کاکتوس دارد بریزید. البته روی خاک را با یک لایه‌ی سطحی از شن درشت بپوشانید. قلمه‌ی کاکتوس می‌بایست حتماً در داخل شن درشت قرار گیرد؛ این کار از مرطوب‌شدن بیش از حد قلمه جلوگیری کرده و باعث می‌شود که ریشه‌ها به کمپوست غنی در لایه‌های زیرین نفوذ کنند. 2 الی 6 هفته طول می‌کشد که این قلمه‌ها ریشه بگیرند.

منبع:cactus-art.bizتهیه و ترجمه توسط تیم تخصصی بذرکو
هرگونه کپی داری با ذکر منبع سایت بذرکو بلامانع می باشد در غیر اینصورت پیگرد قانونی خواهد داشت


وزن 0,1 گرم
درجه بندی کاشت

آسان

عمر

چند ساله

7 دیدگاه برای بذر کاکتوس جالب یولیکنیا کاستانئا (Eulychnia castanea)

  1. سینا (مالک تایید شده)

    سلام و عرض ادب
    مدت زمانی که طول میکشه تا این بذر جوانه بزند چقدر هست. تشکر از پاسخگویی

    • ناشناس

      درود خدمت شما معمولا 4 هفته

  2. – علی محمودی (مالک تایید شده)

    باسلام الان 9 روزه که حدود8 بذر یولیکنیا کاشته ام و در این 9 روز کاشت. یکی از آنها فقط جوانه زده آیا بقیه بذرها هم جوانه میزنند…؟

    • ناشناس

      درود خدمت شما چنانچه طبق دستورات کاشت شود درصد بالایی رشد خواهد کرد

    • عباس شریفی

      سلام .بایدزودترجوانه میزد ازقارچ کش مانکوزب استفاده کن هر15روزیکبار

      • ناشناس

        درود خدمت شما یکی از شرایط اصلی کاشت بذرهای کاکتوس قارچ کشی آنها هستند که دوستمون نیز به ان اشاره کردند.بستر باید توسط قارچ کش کاربندازیوم یا مانکوزب به نسبت 2 در هزار قاررچ کشی شوند در دستورالعمل های جدید کاشت بذرهای کاکتوس به این نکته ذکر شده هست.لطفا باز تامل بفرمایید و صبر کنید

  3. علی طبیبی

    سلام کی دوباره شارژ میشه بزرگوار؟

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.