ساکورا یا شکوفه های گیلاس یکی از پرطرفدارترین ها هست اگر نگاهی به سریالهای ژاپنی ،کره ای بندازید غیر ممکنه این بونسای رو ندیده باشید چون در این کشورها برای این بونسای اهمیت بسیار زیادی قائل هستند
توجه :اطلاعت کاشت بذر برای خریدار ایمیل خواهد شد
نمونه کلیپ بسیار زیبا از نمایشگاهی در ژاپن که ساکورا در آن قدرت نمایی می کند:
ساکورا نامی است که مردم ژاپن، درخت گیلاس را به آن میخوانند. همچنین به شکوفهٔ درخت گیلاس نیز بهاختصار ساکورا گفته میشود. در طبیعت، ساکوراها هم به صورت خودرو و هم به صورت پرورشی وجود دارند. بیشتر گونههای درختان ساکورای پرورشی را ساکوراهای زینتی تشکیل میدهند. ساکوراهای زینتی از نظر زیبایی گل کیفیت بالایی دارند اما شکوفهها معمولاً تبدیل به گیلاس نمیشوند یا در صورت تبدیلشدن، کیفیت لازم را برای عرضه به بازار ندارند. به غیر از کاشت این درخت جهت لذتبردن از زیبایی آن، از زمانهای بسیار کهن تا کنون، علاوه بر میوه، از گل و برگ ساکورا نیز بهعنوان مادهٔ غذایی استفاده میشود.عمر درختان خودروی ساکورا بسیار طولانیاست. عمر تکدرختی به نام جیندای-زاکورا در استان یاماناشی در حدود ۲۰۰۰ سال برآورد شدهاست.ژاپنیها از دیرباز به شکوفهٔ گیلاس و تماشای آن اهمیت خاصی میدادند و آن را گل سرسبد تمامی گلها میدانند. به طور سنتی شکوفهٔ ساکورا گل ملی کشور ژاپن به شمار میآید و در شعر و ادبیات این کشور جایگاه خاصی دارد. ژاپن از نظر تعداد و تنوع درختهای گیلاس غنیترین کشور دنیاست. امروزه در این کشور مجموع تعداد گونه، رقم و نژادهای ساکورا به حدود ۶۰۰ نوع رسیدهاست.
دربارهٔ ریشهٔ واژهٔ ساکورا چند نظریه وجود دارد. بر طبق نظر برخی از پژوهشگران، نام این نوع درختان در ابتدا هانا نو ساکو کی به معنی «درختی که گل از آن شکفته میشود» بودهاست. بعد این نام تبدیل شدهاست به ساکو که معنای آن «شکفتهشدن» است. سپس به آن پسوند را به معنی «مجموع» و «گروه» افزوده شدهاست، به طوری که روی هم واژهٔ ساکورا معنی «درختان شکوفا» میدهد.
منابع:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%A7
سحر کشاورز –
سلام ببخشید بذر ساکورا رو نمیارید؟
خیلی زیباست دوس دارم بخرمش
ناشناس –
درود خدمت شما در کانال تلگرام عضو شوید بزودی موجود میشود
علی اکبر حیدری –
نحوه کاشت بذر حتما اعلام میکنید؟
ناشناس –
درود خدمت شما به روش سرمادهی و شکستن هسته .داخل کانال تلگرام فیلم ویدوئی قرار داده ایم طریقه کاشت هر بذر را برای راحتی تمامی کاربران در خود سایت قرار داده ایم.کافی هست به صفحه هر محصول مراجعه نمایید درقسمت تب ها روی “دانلود” کلیک کرده و به انتهای صفحه تشریف ببرید و فایل راهنمای کاشت را که بصورت دانلود و پی دی اف هست دانلود نمایید.در نظر داشته باشید چند نکته الزامی میباشد:
1-هر بذر حدود دو برابر قطرش زیر خاک باشد 2-چنانچه بذرها ریز باشد همانطوری روی خاک پاشیده شود 3-اینکه برای اسپری و مرطوب کردن خاک از اب معدنی جوشیده شده سرد شده یا آب مقطر استفاده شود.
موفق باشید
کیانوش موسوی ابوالحسنی –
با سلام لطفا طریقه کاشت این درختچه را توضیح دهید
ناشناس –
طریقه کاشت هر بذر را برای راحتی تمامی کاربران در خود سایت قرار داده ایم.کافی هست به صفحه هر محصول مراجعه نمایید درقسمت تب ها روی “دانلود” کلیک کرده و به انتهای صفحه تشریف ببرید و فایل راهنمای کاشت را که بصورت دانلود و پی دی اف هست دانلود نمایید.در نظر داشته باشید چند نکته الزامی میباشد:
1-هر بذر حدود دو برابر قطرش زیر خاک باشد 2-چنانچه بذرها ریز باشد همانطوری روی خاک پاشیده شود 3-اینکه برای اسپری و مرطوب کردن خاک از اب معدنی جوشیده شده سرد شده یا آب مقطر استفاده شود.
موفق باشید
کیانوش موسوی ابوالحسنی –
ایا دوره سرمادهی لازم میباشد؟
ناشناس –
بله به دو روش .یا هسته را با انبردست باید با احتیاط بشکنید یا اینکه هسته طی فرایند سرمادهی شکافته شود هر دو میسر است بهتر است دوره سرمادهی دهید
کیانوش موسوی ابوالحسنی –
با سلام خدمت شما. ایا این بذر دوره ی سرمادهی یا گرمادهی نیاز دارد؟
ناشناس –
درود پاسخ شما داده شده است
پانته آ زمانی –
سلام چقدر زود بذرها تموم شد .
اگه امکانش هست دوباره موجودش کنید .
خیلی ممنونم
ناشناس –
درود این بذر محدود میباشد در کانال تلگرام عضو شوید در صورت موجود بودن اعلام میشود
یوسف اسدنژاد –
سلام من ازاین گلاتون خیلی خوشم اومده لطفا اگه دارین خبربدین بخریم
ناشناس –
درود فقط بذرش را میتوانیم موجود کنیم
داوود –
باسلام اگرامکان دارد نام مرا در لیست خریداران بذر ساکورا قرار دهید تعداد چهارعددمیخواستم
ناشناس –
درود.در کانال تلگرام عضو شوید در صورت موجود بودن اعلام میشود @bazrco
نرگس –
سلام چطور باید این بذر رو به م؟
ناشناس –
درود خدمت شما طریقه کاشت هر بذر را برای راحتی تمامی کاربران در خود سایت قرار داده ایم.کافی هست به صفحه هر محصول مراجعه نمایید درقسمت تب ها روی “دانلود” کلیک کرده و به انتهای صفحه تشریف ببرید و فایل راهنمای کاشت را که بصورت دانلود و پی دی اف هست دانلود نمایید.در نظر داشته باشید چند نکته الزامی میباشد:
1-هر بذر حدود دو برابر قطرش زیر خاک باشد 2-چنانچه بذرها ریز باشد همانطوری روی خاک پاشیده شود 3-اینکه برای اسپری و مرطوب کردن خاک از اب معدنی جوشیده شده سرد شده یا آب مقطر استفاده شود.
موفق باشید
در نظر داشته باشید در کانال تلگرام روشی دیگر از کاشت آن را بصورت ویدوئیی قرار دادیم. کانال تلگرام @BAZRCO
نرگس –
سلام چطور باید بذر ساکورا رو از اینجا خریداری کنم؟
ناشناس –
درود.بذر در صورت موجود بودن در کانال تلگرام اعلام میکنیم یا اینکه در قسمت به من اطلاع دهید ایمیل خود را وارد کرده ت اسیستم بصورت اتوماتیک به شما ارسال کند
حامد –
سلام خدمت شما.ببخشید بذر شکوفه گیلاس کی میارین
ناشناس –
درود خدمت شما این محصول به محض قرار دادن در سایت خریداری میشود لطفا در کانال تلگرام بذرکو عضو شوید به محض قرار دادن در کامال تلگرام اطلاع رسانی خواهیم کرد
banoo –
ببخشید ایا بنسای تو هوای گرم هم رشت میکنه مثل مناطق جنوب کشور
ناشناس –
درود بله مشکلی نیست
Mahsa Khaleqi –
سلام
در جریان هستین کی موجود میشه؟
و چنتا سوال دیگه
بذر بونسای در طول سالیان تبدیل به بوسنای میشه یا خیر من کامنتارو خوندم یکم گیج شدم اگر ایرادی نداره لطف میکنین یکم توضیح بدین؟
بذر بوسنای افرا زینتی خزان میکنه یا خیر؟ *-* خیلی ممنون از سایت خوبتون
ناشناس –
درود
در هیچ جای دنیا ما بذری نداریم که مستقیما بونسای شود متاسفانه در این زمینه افرادی دارند سوئ استفاده میکنند خصوصا در کانالهای تلگرامی
اینها همان بذر درختان هستن در سر تیتر شاخه ها نیز این مطلب رو به صراحت نوشته ایم این شاخه بذرهای درختان هستین مناسب برای پرورش بونسای یعنی شما بذر را کاشته بعد از گذشت چند وقت یک سری کارها روی آن انجام میدهید تبدیل میکنید برای بونسای آموزشها هم در قسمت ویدئویی سایت و بلاگ قرار داده ایم