بذر گل اطلسی اولترا سفید (petunia grandiflora f1 ultra White)
نام محصول: بذر گل اطلسی اولترا سفید (petunia grandiflora f1 ultra White)
خانواده: Solanaceae سولاناسه
نام علمی: petunia grandiflora
رنگ: سفید
توضیح :گونه های بسیار زیادی از اطلسی ا در سراسر دنیا وجود دارد اعم از گونه های آویز، گونه های مینیاتوری ، گونه های گل درشت و گل ریز
گونه گل درشت اولترا یکی از واریته های پر طرفداری است که محبوبت زیادی دارد این گونه در رنگ های مختلف موجود می باشد رنگ محصول مورد فروش رنگ سفید خالص بوده که وسط آن زرد رنگ بوده این رنگ از این گونه الهام گرفته از پاکی، آرامش را به شما انتقال خواهد داد و زیبایی بی حد آن شما را مجذوب خود خواهد کرد
توصیف: گل اطلسی اولترا سفید (petunia grandiflora f1 ultra White)
بذر گل اطلسی اولترا سفید (petunia grandiflora f1 ultra White) دارای قوه نامیه بسیار بالا از شرکت گلداسمیت هلند بوده این واریته همانطور که در بالا عرض کردیم گل درشت با رنگ سفید بوده واریته های grandiflora دارای مقاومت خوبی در مقابل شرایط آب و هوایی مختلف دارند البته کمی به سرما حساس هستند و اینکه در آبیاری باید دقت کنید زمانی که خاک خشک شد آبیاری انجام شود و خاکی که برای بستر استفاده می شود خاک ضدعفونی شده و قارچ کشی شده باشد.
این هیبرید که از تعدادی از گونههای پتونیا در آمریکای جنوبی بدست آمده، به عنوان یک گیاه یکسالهی دوستدار خورشید و حرارت شناخته میشود که البته در برخی از موارد، به عنوان یک گیاه چندسالهی حساس نیز مطرح میگردد. این گونه دارای برگهای متوسط رو به ظریف، تخممرغی و رنگ سبز متوسط الی تیره و همچنین ساقههای کرکی، چسبنده و معطر میباشد. گلهای تند آن موجب جذب پروانهها و مرغهای مگسخوار میشود. هیبریدهای جدی و بهبودیافته نظیر این مورد، کماکان در سری اولترا معرفی میشوند.
هرقدر این پتونیاها زیبا هستند، پرورششان نیز آسان است. آنها نیاز به آفتاب زیاد دارند و در خاک غنی با زهکشی خوب بهترین رشد را دارند، اگرچه که در خاک غیرحاصلخیز نیز میتوانند دوام بیاورند. اگر منطقهی شما گرم و عاری از سرمازدگی است، میتوانید پتونیا را به عنوان گزینهای خوب برای کاشت در پاییز و زمستان قلمداد کنید. اگر کودرسانی آنها به صورت منظم انجام گیرد، بهترین شکوفهها را میدهند و اگر شکوفههای ناقص و خراب را هرس کنید، میتوانند در سرتاسر فصل گل بدهند. پتونیاهای سری اولترا دارای چهرهای رسمی و خشک بوده و گزینهی خوبی برای باغچه، سبدهای آویزان و گلدانهای کنار پنجره هستند. میتوانید آنها را در هر نقطهای که نیاز به زیبایی و رنگهای ماندگار دارد، بکارید.
راهنمای کاشت بذرها و نگهداری از گیاه اطلسی پیکوبلا ترجمه شده از کاتالوگ شرکت:
جوانهزنی
شرایط بهینه برای توسعهی جوانه از روز کشت محصول آغاز شده و تا روز بهوجودآمدن لپههای گیاه ادامه پیدا میکند. زمان قابل انتظار برای ظهور سرریشه یا همان ریشهی اصلی گیاه 3-5 روز میباشد.
پوشش: در این مرحله نیازی به پوشاندن روی بذر نیست.
خاک: میبایست دارای pH در محدودهی 5.8 الی 6 باشد.
نور: نور برای جوانهزنی لازم است. اگر از محفظهی مخصوص استفاده میکنید، منبع نوری در حد 1-10 شمع (100 تا 1000 لوکس) باعث ارتقای فرایند جوانهزنی میشود.
آبیاری: در روز اول تا پنجم میبایست سطح رطوبت در حالت اشباع (سطح 5) باشد. از روز ششم، سطح رطوبت را کاهش داده و آن را به سطح (4) برسانید. پس از اینکه سطح گیاه خشک شد و میزان رطوبت به سطح (3) رسید، دوباره با آبیاری ظرف 18 ساعت آن را دوباره به سطح (4) بازگردانید.
رطوبت: میبایست سطح رطوبت نسبی تا ظهور سرریشه (تقریباً روز ششم) روی 100 درصد نگه داشته شود و سپس به 40 درصد کاهش پیدا کند.
ازبینبردن رطوبت: از جریان هوای افقی استفاده کنید تا خاک از طریق تبخیر و تعرق خشک شود و اکسیژن به شکل بهتری در ریشهها نفوذ کند.
دما: میبایست تا زمان ظهور سرریشه بین 22 الی 24 درجهی سانتیگراد باشد. به تدریج و با گسترش لپهها دما را تا محدودهی 18 الی 19.5 درجهی سانتیگراد کاهش دهید.
کودرسانی: از کود 14-4-14 یا 17-5-17 در 60 الی 75 ppm نیتروژن استفاده کنید؛ میزان 8 الی 10 ppm نیز فسفر اضافه کنید.
شکلگیری گیاه/آغاز فرایند گلدهی
این دوره شامل شکلگیری پوشش گیاهی بوده و از زمان گسترش لپهها آغاز میشود. برای حفظ پوشش گیاهی، روزانه کمتر از 9 ساعت نور روز و کمتر از 6 مول نور را برای آن فراهم کنید.
خاک: میبایست دارای pH در محدودهی 5.8 الی 6 باشد.
نور: نوری معادل 200 الی 250 شمع (20 هزار الی 25 هزار لوکس یا 6 الی 8 مول) برای آن مهیا کنید.
دما: پس از ظهور سرریشه دما را در محدودهی 18-20 درجه نگه دارید.
آبیاری: رطوبت را میان سطح اشباع یا همان (5) و سطح (3) یا همان خشک، بالا و پایین کنید که تفاوت سطح رطوبت میبایست در بازهی 18 ساعته اتفاق بیافتد.
رطوبت: 40 درصد
کود: کود 14-4-14 یا 17-5-17 یا 20-10-20 در 100 الی 150 ppm نیتروژن؛ 8-12 ppm فسفر.
ادامهی رشد
زمان تعویض گلدان: 4 الی 5 هفته پس از کاشت
خاک: دارای pH در محدودهی 5.5 الی 5.8. اگر برگهای بالایی گیاه زرد شوند، احتمالاً نشان از کمبود آهن دارد و pH آن بالای 6.6 رفته است.
نور: نوری معادل 300 الی 400 شمع (30 هزار الی 40 هزار لوکس یا 10 الی 14 مول). پتونیاها برای گلدادن نیاز به روزهای طولانی دارند.
وضعیت دما و رطوبت و کود نیز همانند مرحبهی قبلی میباشد.
در میان بیماریهای رایج گیاه میتوان به قارچ بوتریتیس و قارچ ریزوکتونیا اشاره نمود.
در میان آفات رایج برای این گیاه نیز میتوان تریپس اشاره نمود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.