بذر بادمجان سبز آبلونگ لائوسی (Lao Green Stripe)

کد محصول: B2-033

ویژگی ها:






  • هر بسته شامل 8 بذر سبز لائوسی می باشد
  • محصول 100% تست شده
  • یکی از واریته های جالب و کمیاب بادمجان 
  • بسیار زیبا و دوست داشتنی
  • قوه نامیه عالی بذرها با کیفیت بالا
  • طعم واقعا لذیذ برای آشپزی
  • • قوه نامیه بسیار عالی


3950 تومان

در انبار موجود نمی باشد

جوانه زنی بالا

تست بذرها قبل از فروش

غیر تراریخته

فروش بذرهای ارگانیک و هیبرید

ارسال رایگان سفارش

سفارشات بالای 300 هزار تومان







بذر بادمجان سبز آبلونگ لائوسی (Lao Green Stripe)

نام محصول: بذر بادمجان سبز آبلونگ لائوسی (Lao Green Stripe)
توضیح مختصر:این بادنجان متعلق به خانواده‌ی بادنجانیان بوده و به محصولاتی همچون گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی مربوط می‌‎شود. هزاران سال است که آن را در نواحی جنوبی و شرقی آسیا پرورش می‌دهند. اولین باری که به کاشت آن اشاره شده سال 544 و در یک سند کشاورزی چینی بوده که به کاشت آن در نواحی مدیترانه‌ای اشاره کرده‌اند.
بادنجان لائوسی که ابتدا در کوهستان‌های کشور لائوس انتخاب و پرورش داده شد، تعداد زیادی محصول سبزرنگ و مشابه زنگوله را حاصل می‌دهد که الگوی توری‌مانند سفیدی روی پوستشان مشاهده می‌شود. امکان دارد رگه‌هایی از رنگ بنفش نیز رویشان ظاهر شود. آن را تحت عنوان «ببر سبز» نیز می‌شناسند و طی مدت‌زمان 125 الی 130 روز پس از کاشت بذرها، تعداد زیادی میوه را حاصل می‌دهد. البته اگر اقدام به کاشت جوانه‌ی آن نمایید، 90 روز بعد به محصول خواهید رسید. بادنجان‌ها معمولاً زمانی برداشت می‌شوند که قطرشان زیر 10 سانتی‌متر است. آن‌ها دارای طعم مطبوعی بوده و برای غذاهای آسیای جنوب شرقی نظیر سوپ‌ها یا کاری‌ها ایدئال هستند.

بادمجان سبز لائوسی

 نکات لازم در پرورش:

بادنجان یک میوه‌ی ساده و فصل گرم است که تلاش برای کاشت آن قطعاً ثمراتی را به همراه دارد. اگرچه این گیاه فی‌الذات در آفریقا و آسیا چندساله است، اما بسیاری از باغبان‌ها آن را تحت عنوان یک محصول یک‌ساله پرورش می‌دهند. برگ‌های پشمین و سبزرنگ بادنجان گاهی اوقات دارای ته‌رنگ بنفش هستند و در قالب گیاهانی ایستاده و انبوه ظاهر می‌گردند. هنگامی که دما گرم و مناسب باشد، گل‌های ستاره‌ای شکل با بساک‌های زردرنگی که بر روی گیاهان بالغ به صورت برجسته ظاهر می‌شوند که در ادامه به میوه تبدیل خواهند شد. برای داشتن بهترین طعم و دانه‌های کوچک‌تر، قبل از این‌که میوه‌ها به اندازه‌ی کامل برسند آن‌ها را بچینید. اندازه‌ی میوه در ارقام گوناگون با یکدیگر متفاوت است؛ برخی از میوه‌ها در اندازه‌ی «بچه» هستند و برخی دیگر بسیار بزرگ می‌باشند. برداشت میوه در شرایط ایدئال هزینه‌هایی را در پی دارد؛ گیاهانی که بیش از حد رسیده باشند، پوسته و گوشته‌ی نرم و رنگ‌پریده و همچنین طعمی ناخوشایند خواهند داشت و از سوی دیگر، میوه‌های کال نیز پوست تلخ و زمخت دارند.
همانند بسیاری از میوه‌های فصل گرم، بادنجان با حضور نور کامل آفتاب و خاک لومی غنی بهترین رشد را خواهد داشت. برای رسیدن به بهترین عملکرد و برداشت، آب و غذا را به صورت منظم فراهم کنید. میوه‌ها می‌توانند بسیار سنگین شوند، بنابراین بهتر است که از پایه برای گیاه استفاده نمایید. پهن کردن روکش‌های ردیفی، اسپری پیرِترین و صابون حشره‌کش می‌تواند محافظت لازمه را در برابر سوسک و کک فراهم نماید که در غیر این صورت منجر به آسیب‌رسانی به میوه‌ها خواهند شد. این حشرات کوچک، درخشان و مشکی به عنوان رایج‌ترین آفت بادنجان شناخته می‌شوند. آن‌ها تعداد زیادی سوراخ کوچک را در برگ‌های گیاه ایجاد می‌کنند که منجر به تضعیف گیاه و کاهش بازده می‌گردد. بادنجان یک محصول کاملاً تابستانی در باغچه‌های معتدل است، اما در نواحی گرمسیری و نیمه‌گرمسیری می‌توان آن را در باغ‌های پاییزی و حتی زمستانی نیز کاشت. اگر می‌خواهید از طریق بذر گیاه را پرورش دهید، چند هفته پیش از کاشت، بذر را در محیط داخلی پرورش داده و دو هفته پس از عبور خطرات سرمازدگی آن را به بیرون انتقال دهید.
بادنجان به صورت سرخ‌کرده، بریان یا در قالب خورشت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از ارقام گیاه دارای پوست چرمی و زمخت هستند که باید پیش از پخت از روی آن جدا شوند. اگر مراقبت خوب فراهم شود، یک گیاه می‌تواند تعداد زیادی محصول را حاصل بدهد.
بسیاری از بادنجان‌ها برای مصرف خوراکی پرورش داده می‌شوند، اما تعدادی از آن‌ها نیز به شدت تزئینی بوده و زیبایی خاصی را به گلدان‌ها یا باغچه‌ها می‌بخشند.

منابع:

learn2grow

seedsavers

 


راهنمای کاشت بذر بادمجان در زمین کشاورزی

با توجه به اقلیم منطقه خود زمان مشخص برای کاشت را مشخص کنید بطور مثال در مناطق معمولی بعد از زمستان و در مناطق گرمسیری بعد از اتمام گرما زمان مناسبی برای کاشت می باشد البته می توان در هر فصلی از سال با پوشش این بذر را کاشت نمود بادمجان ها را می توانید هم نشاء کنید هم بصورت مستقیم کاشت نمایید من به شخصه  اگردرحجم کم قرار است کاشت کنید روش نشاء کردن را توصیه میکنم پس ابتدا روش نشا کردن را در همینجا قید می کنیم:

در ظروف سینی کاشت یا لیوان های یک بار مصرف می توانید نشا کاری را انجام دهید بذرها را داخل آب معمولی به مدت 6 الی 12 ساعت قرار دهیدبستری از کمپوست+ خاک باچه 50 درصد تهیه کرده . انتهای لیوان های یک بار مصرف را سوراخ کرده سپس بستر را درون آن قرار دهید. حال بذرها را روی بستر پخش کرده و روی آن به اندازه نیم سانتی متر خاک الک شده نرم بریزید حال یا با آب پاش بصورت کامل آب پاشی کرده یا یک آبیاری کاملا سبک انجام دهیدبذرها را در محیطی با دمای 20 الی 27 درجه ترجیحا با نور ملایم قرار دهیدهر روز بستر را چک کنید زمانی که بستر شما خشک شد مجددا” آبیاری را انجام دهیدبذرها ظرف مدت کوتاهی جوانه زنی خواهند کرد آنها را (ظرف نشا ء) در محلی با تهوبه هوای مناسب با نور کمی زیاد اما ترجیحا” فیلتر شده قرار داده و در زمان آبیاری دقت نمایید که بستر بصورت کامل خشک نشود و کمی همواره مرطوب باشد بعد از قوی شدن گیاه آنها را می توانید به زمین کشاورزی یا باغچه یا گلدان انتقال دهید]چند نکته:1-در هنگام انتقال دقت کنید خاک لیوان نشاء صورت یکجا و کامل به گلدان انتقال دهید (منظور این است ریشه را از خاک جدا نکنید )2- برای کاشت در گلدان گلدان بزرگ انتخاب کنید و در زمان رشد نیز یک قیم (یک میله) به گلدان زده تا به کمک آن رشد به بالا داشته باشد3-هر چند وقت یک بار کود نیتروژن تغذیه کنید 4- زمانی که گل دهی کرد آبیاری کم شود 5-بادمجان ها حساس به لمس و اب و هوای سر هستند در زمستان آنها را بپوشانید6- در زمین کشاورزی برای کاشت در ردیف های فاصله دار برای کنترل آفات فواصل را رعایت کنید



وزن 0,1 گرم
درجه بندی کاشت

آسان

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بذر بادمجان سبز آبلونگ لائوسی (Lao Green Stripe)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.