بذر شوید فرن لیف (Herb Dill Simply Herbs Fernleaf)
- نام محصول: بذر شوید فرن لیف (Herb Dill Simply Herbs Fernleaf)
- نام علمی: Anethum graveolens
- شکل بذرها: بصورت پلت شده می باشد.پلت ها شبیه به نخود ولی کوچکتر بوده درون هر پلت حدود 7 الی 9 عدد بذر شوید می باشد
- مورد استفاده: در گلدان و باغچه
- مدت انتشار: از زمان جوان هزنی حدود 28 روز بعد محصول قابل برداشت می باشد
- شوید ، گیاهی که خواص آن زبان زد عام می باشد این گیاه معطر و خوش بو طعمی لذیذ داشته و خوشبختانه جزو سبزیجات اصلی و مصرفی ما ایرانیان نیز هست.این بار با محصولی از شرکت امریکایی در خدمت دوستان هستیم محصول بذر شوید simply herbs این محصول تولید شده آمریکا بوده و قدرت جوان هزنی و رشد بسیار بالایی دارد و تنها در عرض یک ماه از زمان جوانه زنی متوانید محصول را برداشت کرده و مجددا صبر کنید تا رشد کرده .محصول مقاومت بسیار بالایی به بیماری داشته و از کاشت ان در گلدان یا باغچه خود لذت بسیار خواهید برد
توضیحات و راهنمای بذر شوید فرن لیف (Herb Dill Simply Herbs Fernleaf)
شوید فرن لیف دارای عطری دل انگیز بوده این گیاه در آمریکا معروف به گیاه ماهی معروف می باشد چون بهترین مکمل ماهی بوده و همواره با آن تزیین و خورده می شود.همچنین آن را میتوان با همراه سایر غذاها، سالاد نیز استفاده کرد.واریته شوید فرن لیف Fernleaf ابتدا در سال 1992 شناخته شد این واریته برگهایی شبیه به سرخس و پاکوتاه بوده و در زمان رشد شاخ های بیشتری تولید می کندهمچنین عطر و طعم بهتری نسبت به شوید معمولی دارد چنانچه این گیاه را به حال خود رها کنید تولید گل کرده و میتواند یک گیاه زینتی باشد ولی برای رشد خوب گیاه بهتر است گل ها چیده شده تا بتواند گیاه رشد بهتری داشته و بتوانید از نظر خوراکی شما را تامین کند.
شوید در دستهی یکی از مفیدترین گیاهان قرار میگیرد و بسیار معطر، جذاب و خوشمزه است. آن را میتوان یکی از اعضای خانوادهی جعفری و زیره دانست؛ طعم دانههای آن یادآور زیرهی سیاه است، اما برگهای آن طعم متعادلتری دارند. آن را میتوان در جلو و مرکز یک باغ آفتابگیر کاشت!
شوید یک گیاه یکساله با برگهای سبز-آبی و مشابه پر است که شکوفههایی کوچک و به رنگ زرد را تولید میکند. این گیاه در فصل پاییز، دانههای انبوه و کوچک قهوهایرنگ را ایجاد میکند. هم برگ و هم دانههای این گیاه برای آشپزی استفاده میشوند و از طعمشان برای همهچیز اعم از ترشی تا سیبزمینی، تخممرغ و ماهی استفاده میشود.
برای اینکه بتوانید در مدتزمان طولانی شوید داشته باشید، باید در فصل کاشت، هر 2-3 هفته یک بار بذرهای شوید را در خاک دارای زهکشی خوب بکارید. این خاک باید خنثی و متمایل به اسیدی بوده و زیر نور کامل آفتاب قرار داشته باشد. شوید ترجیح میدهد که مستقیم در خاک کاشته شود و نباید در حین کاشت روی آن را با مقدار زیادی خاک بپوشانید. آن را در نزدیکی هویج نکارید، زیرا واکنش معکوس شدیدی نسبت به یکدیگر دارند. همچنین آن را در کنار رازیانه نکارید، زیرا طعم گیاه تحت تاثیر قرار میگیرد. از آن سو، کلم همراهی شوید را دوست دارد و پیاز نیز یار خوبی محسوب میشود.
حتی اگر شوید چندان خوشمزه نباشد، اما باز هم میتوان آن را عنصری ارزشمند در باغچه قلمداد کرد، زیرا گلهایی چتری و زیبا دارد و همچنین میتواند حشرات مفیدی را دور خود جمع کند که به شکار شتهها و سایر آفات مفید باغ میپردازند.
انتظار داشته باشید که گیاه به ارتفاع و عرض 30 الی 40 سانتیمتری برسد. به منظور برداشت بذر، در زمانی که شکوفهها شروع به از بین رفتن میکنند، یک کیسهی کاغذی را روی گلهای گیاه بگذارید. ساقهی گیاه را هر چند وقت یک بار تکان دهید. وقتی که کیسه تکان میخورد، سرشار از بذرهای شوید خواهد بود! اگر میخواهید شوید به صورت خودرو در باغ پرورش پیدا کند، بگذارید که دانهها روی خاک بیافتند و به آنها دست نزنید. دورباره در فصل بهار کلی گیاه جدید خواهید داشت!
آموزش کاشت بذر:
فصل شکوفایی: تابستان
زیستن گیاه: ایستاده
ارتفاع: 30-61 سانتیمتر
عرض: 25-41 سانتیمتر
آبیاری:سعی کنید همیشه کمی مرطوب باشد
خاک: زهکشی خوب خاک ، خاک غنی از مواد مغذی. اصلاح خاک با کمپوست یا دیگر مواد آلی قبل از کاشت
قرارگرفتن در معرض نور آفتاب: نور مستقیم
پلتهای این گیاه را میتوانید در گلدانهای 10 سانتیمتری بکارید تا کاملاً فضای گلدان را پر کند. نیاز به پخشکردن بذر در سرتاسر زمین نیست و به همین دلیل خطر بیماری کاهش پیدا میکند. بهترین عملکرد این بذرها در زمانی است که آنها را داخل زمین یا گلدان فرو کنید.
دقت نمایید بذرهای شوید ها پلت شده هستن به دو روش در ابتدا میتوان اقدام کرد:
1- یا پلت (شکل نخود دارد) را لابلای دستان گذاشته فشار دهید تا پلت خرد شود سپس بذرهای داخل پلت کاشت کنید
2-یا اینکه مستقیم پلتها را بکارید ولی آبیاری شما باید طوری باشد که پلت ها کاملا خیس و حل شوند
اکبر –
عالیه من خیلی وقت بود دنبالش بودم