بذر درخت (درختچه) ختمی

کد محصول: A42-022

ویژگی ها:






  • درخت ختمی یا درختچه ختمی
  • سری درختچه های بسیار زیبا با گلهای درشت
  • خواص گیاهی دارویی برای سلامتی و مو
  • وارد شده از کشور استرالیا با قوه نامیه عالی


4900 تومان

جوانه زنی بالا

تست بذرها قبل از فروش

غیر تراریخته

فروش بذرهای ارگانیک و هیبرید

ارسال رایگان سفارش

سفارشات بالای 300 هزار تومان






بذر درخت (درختچه) ختمی

نام علمی:Hibiscus syriacus هایبیسکوس سیریاکوس
نام انگلیسی رایج: Rose Of Sharon, Althaea, Shrub Althea, Hardy Hibiscus
نام‌های رایج: ختمی درختی، درخت ختمی، هایبیسکوس جان‌سخت
خانواده: پنیرکیان Malvaceae
زیست‌بوم: به‌صورت وحشی در شیب کوهستان‌ها یافت می‌شود، اگرچه زیست‌بوم اصلی آن معلوم نیست.
گستره: شرق آسیا – چین تا هند. به‌صورت محلی در جنوب اروپا بومی شده است.

ویژگی‌‌های فیزیکی درخت ختمی:
درختچه ختمی درختچه‌ای برگ‌ریز است که با نرخی متوسط، تا ارتفاع 3 متر و عرض 2 متر رشد می‌کند.
گیاه ختمی در ماه مهر گل می‌دهد و دانه‌های آن در آبان می‌رسند. گونه‌های آن هرمافرودیت هستند (هر دو ارگان مؤنث و مذکر را دارند) و توسط حشرات گرده‌افشانی می‌شوند.
این گیاه برای خاک‌های سبک (ماسه‌ای)، متوسط (لومی) و سنگین (رس) مناسب است و زه‌کشی خوب را ترجیح می‌دهد. برای خاک‌های اسیدی، خنثی و بازی مناسب است. می‌تواند در شرایط نیمه‌سایه (جنگل‌های سبک) یا بدون سایه رشد کند. خاک مرطوب را ترجیح می‌‎دهد.

درخت ختمی

نمونه ای از یک درخت ختمی با گلهای درشت صورتی


خواص گل ختمی :

این اطلاعات برگرفته و ترجمه شده از سایتها میباشد برای هر مصرف داروی گیاهی قبل از مصرف با پزشگ گیاهی مشورت شود  بذرکو بابت نوشته ها آن مسئولیتی ندارد  
مصارف خوراکی گیاه ختمی
بخش‌های خوردنی گیاه ختمی : گل‌ها؛ برگ‌ها؛ روغن؛ ریشه
مصارف خوراکی: روغن؛ چای
برگ‌های جوان – خام یا پخته. یک طعم بسیار ملایم دارد، اگرچه اندکی به تندی می‌زند و می‌تواند افزونه‌ای خوب برای سالاد تلقی شود. از روی برگ‌ها یا گل‌های آن چای درست می‌کنند. گل‌ها – خام یا پخته. طعم ملایم و بافت لعاب‌دار آن برای سالاد مطلوب است و علاوه بر طعم خوب، ظاهری زیبا ایجاد می‌کند – ریشه‌ی آن خوردنی است اما رشته‌های زیادی دارد. البته این ریشه لعاب‌دار بوده و طعم آن‌چنانی ندارد.


 مصارف پزشکی ختمی

برگ‌های آن ادرارآور، خلط‌آور و اشتهاآور هستند. جوشانده‌ی گل‌های ختمی آن ادرارآور، مفید برای چشم و اشتهاآور است. همچنین برای درمان خارش و سایر بیماری‌های پوستی، سرگیجه و مدفوع خونی همراه با گاز فراوان استفاده می‌شود. پوسته‌ی آن حاوی چندین ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی فعال از نظر پزشکی است که شامل مخاط، کاروتنوئید، سزکوئی‌ترپن و آنتوسیانید می‌شوند. جوشانده‌ی پوسته‌ی ریشه آن ضد افسردگی، تسکین‌دهنده، نرم‌کننده، تب‌بر، خون‌بند و کرم‌زدا است. از آن برای درمان اسهال، اسهال خونی، درد شکم، جریان سفید، قاعدگی دردناک و درماتوفیتوز استفاده می‌شود.

درخت ختمی مناسب برای استفاده دارویی یا خواص عالی برای مو می باشد
تصویری از گلهای درخت ختمی به رنگ صورتی همانطور که مشاهده می کنید گلها بسیار درشت و زیبا هستند

 سایر مصارف و خواص ختمی برای مو

یک الیاف کم‌کیفیت از ساقه‌های آن حاصل می‌شود. از آن برای ساخت طناب و کاغذ بهره می‌گیرند. دانه‌ی آن حاوی 25 درصد روغن هستند. جزئیات بیشتری ارائه نشده، اما احتمالاً خوردنی باشند. یک شامپوی موی سر از روی برگ‌های آن می‌سازند. رنگ آبی از گل‌های آن استخراج می‌شود. این گونه به‌عنوان حصار و پرچین در جنوب اروپا کاشته می‌شود.

تصویری از یک درختچه ختمی با ارتفاع کوتاه ک گل دهی کرده


آموزش های لازم برای کاشت و پرورش ختمی:

پرورش:
خاک درخت دارای زه‌کشی خوب و حاصلخیز و موقعیتی مسقف زیر نور کامل آفتاب را ترجیح می‌دهد. در هر نوع خاک دارای کیفیت خوب یا متوسط موفق می‌شود. سایه یا خاک‌هایی که زه‌کشی خوب ندارند را دوست ندارد. بهترین رشد را در شرایطی دارد که ریشه در خاک خنک و مرطوب وجود داشته باشد و قسمت بالای گیاه زیر آفتاب داغ قرار بگیرد. این گیاه تا دمای منفی 20 درجه را تحمل می‌کند، اما گیاه تنها در حوزه‌های گرم‌تر بریتانیا موفق می‌شود، زیرا عادت دارد که دیر گل بدهد. وقتی در نواحی سردسیر کشور کشت می‌شود، باید در چند زمستان اول از آن محافظت کنیم. گل‌ها تنها در آب‌وهوای آفتابی باز می‌شوند. گیاهان به‌ندرت به هرس کردن نیاز دارند، اگرچه پاسخ خوبی به هرس و اصلاحات می‌دهند. البته بهتر است هرس در فصل بهار یا بلافاصله پس از گل دادن انجام بگیرد. گیاهان دیر به برگ‌دهی می‌رسند و معمولاً تا اواخر خرداد یا اوایل تیر صبر می‌کنند. گیاهی بسیار تزئینی است و واریته‌های متعددی دارد. از ویژگی‌های خاص آن می‌توان به جذب پرندگان و پروانه‌ها و همچنین شکوفه‌های تماشایی آن اشاره نمود.

آموزش کاشت بذر:
بذر – آن را در اوایل بهار در گلخانه بکارید. جوانه‌زنی معمولاً بسیار سریع انجام می‌گیرد. وقتی جوانه‌ها به‌اندازه‌ی کافی بزرگ شدند، آن‌ها را در گلدان‌های جداگانه قرار دهید و برای اولین سال آن‌ها را در گلخانه پرورش دهید. در اواخر بهار یا اوایل تابستان آن‌ها را به موقعیت دائمشان در محیط بیرون انتقال دهید. برخی گزارش‌ها می‌گویند که بذر می‌تواند در محیط بیرون و موضع مدنظر کاشته شود و نرخ جوانه‌زنی خوبی خواهد داشت. بریدن چوب نیمه‌رسیده در مرداد و شهریور انجام می‌گیرد. بریدن چوب رسیده در اوایل پاییز صورت خواهد گرفت. خواباندن شاخه در اواسط تابستان یا اوایل پاییز انجام می‌گیرد.
میتوانید برای کاشت از لینک زیر کمک بگیرید:

آموزش کاشت


وزن 0,01 گرم
عمر
درجه بندی کاشت

آسان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بذر درخت (درختچه) ختمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.