بذر (تخم) چمن با قیمت کم و مناسب
چمن گیاهی است از خانواده گندمیان که به نگهداری و مراقبت زیادی احتیاج دارد. داشتن یک چمن خوب مستلزم صرف هزینه و مراقبت مداوم می باشد. اگر فقط به منظور زیبایی محیطی می خواهید پوشش سبز ایجاد کنید میتوانید با حداقل امکانات از گیاهان پوششی متفرقه برای کاشت استفاده نمایید. هر چند که چمن بهترین و ایده آل ترین پوشش سبز برای زمین محسوب می شود، بخصوص که چمن در مقایسه با گیاهان پوششی از قدرت پاخوری بالایی برخوردار است. با این وجود در نقاطی که امکان رسیدگی و مراقبت زیاد وجود ندارد، گیاهان پوششی از بهترین پوششهای سبز خواهند بود.
چمن بیشتر در طراحی پارکهای عمومی ، باغات گیاه شناسی ، استادیوم های ورزشی و زمینهای بازی مورد استفاده قرار میگیرد. البته چمن جهت پر نمودن جاهای خالی ، باغچههای بزرگ منازل هم در نظر گرفته میشود.
چمن به ناحیهای اطلاق میگردد که در آن علفهایی به منظور اهداف زیبایی شناسانه و تفریحی به کار رود. استفاده از چمن بیشتر به قصد ایجاد یک نوع فضای سبز طبیعی میباشد.
استفاده از علف و آرایش و رسیدگی بدان به منظور رسیدن به یک چمن مطبوع تاریخ طولانی ندارد و به پیش از قرن شانزدهم میلادی نمیرسد. چمن نقش مهمی در ایجاد هماهنگی بین طبیعت بکر و سازههای ساختمانی دارد.
منابع:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%86%D9%85%D9%86
//www.nargil.ir/Article.aspx?Id=15&cid=3423
سیدعباس پورمحمدی –
بذر چمن بدون سم زده هم دارید برای پرنده میخام
ناشناس –
درود خدمت شما ا یانکه به بذرها آفت کش زده میشوند یا نه اطلاع دقیقی نداریم ما.چون از شرکتهای خارجی خریده می شوند
علیرضا ترابی –
سلام . برای هر یک متر مربع چقدر بذر نیاز هست ؟
ناشناس –
با سلام
میزان بذر در هر متر مربع بسته به نوع چمن متفاوت است. چمن های درشت مثل لولیوم را 50 گرم و چمن های ریز مثل پوآ را 20-30 گرم برای هر متر مربع در نظ می گیرند. به طور کلی در هر متر مربع 50 تا 70 گرم بذر استفاده می شود. اگر این میزان بذر بیشتر از حد مجاز باشد، رنگ چمن زرد می شود. اگر میزان بذر کمتر از حد مجاز باشد، در میان چمن لکه لکه های خالی قرار می گیرد. بذر را باید یکنواخت در سطح خاک پخش کرد و به کمک یک شن کش کمی سطح خاک کشت شده را زیرو رو کرد، به طوری که فقط چند میلی متر خاک روی بذر ها را بپوشاند و بذر چمن با سطح خاک مخلوط شود. سپس روی آن حدود 1-2 سانتی متر کود دامی سرند شده یا خاک برگ سرند شده می پاشیم. اگر خاک یا کود زیادی روی بذر چمن بپاشیم، سبز شدن چمن به تأخیر خواهد افتاد و یا چمن اصلاً سبز نخواهد شد. بحرانی ترین دوران چمن کاری بعد از کشت بذر و قبل از سبز شدن آن است.
علیرضا ترابی –
سلام . محتوا بسیار خوبی دارید .