ترب سفید دارای اشکال بسیاری دارد درازا و قطر آن نیز متفاوت است. رنگ پوست آن نیز به غیر از سفید ممکن است، قرمز، بنفش، سبز، زرد، یا مایل به سیاه باشد.
کلیپ دیدنی از ترب سفید ژاپنی :
مصرف خوراکی ترب سفید ژاپنی:
ترب سفید ژاپنی دارای ویتامین های A،¢B،¢C فراوان و همچنین آهن، فسفر و کلسیم است. کالری آن کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک میکند به همین جهت برای رژیم غذایی مناسب و مورد توجه است. پس از درآمدن از خاک در صورت باقیماندن برگ خاصیت آن کاهش مییابد برای همین بعد از درآوردن آن از خاک، برگها کنده میشود.
ترب سفید ژاپنی معمولاً بصورت خام در آشپزی به کار میرود ولی برای نگهداری در زمان طولانیتر آن را به صورت خشک شده و یا ترشی و شور در میآورند. طعم دایکون در نزدیکی قسمت برگ آن شیرین و پر آب است و هر چه به انتهای آن نزدیک شویم مزهٔ آن رو به تندی میگذارد و خشکتر است. به همین جهت قسمت سر آن به صورت خام در سالاد بکار میرود و قسمت انتهایی آن برای پختن هشتپا و ماهی مرکب یا به ژاپنی ایکا بکار میرود.
ترب سفید خام بصورت سالاد، دایکوناوروشی ( با ابزاری ویژه آنرا ریز کرده، بصورت رندهشده مانند در میآید.) برش خلالی آن به نام تسوما است و همراه ساشیمی ماهی خام مصرف میشود.
در روش آبپزی ملایم دایکون برای تهیهٔ اودن و بوری دایکون و میسوسوپ بکار میرود.منابع:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B1%D8%A8_%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.