بذر میوه لوکوما | lucuma
میوه لوکوما بومی اکوادور می باشد (میوه اولین بار در سال 1531 در اکوادور توسط اروپایی ها مشاهده و گزارش شد) این میوه از خانواده چیکوئیان می باشد .
درخت لوکوما | lucuma همیشه سبز ارتفاعی تا حدود 20 متر داشته دارای پوست شکاف دار قهوه ای . انتهای شاخه و گلبرگ ها با موهای کوتاه و قهوه ای پوشیده شده است.
میوه دارای بافت عجیب و خشک است در زمان خرید میوه ها فروشنده تاکید فراوان داشت که نمیتونی بخوری و صرفا این میوه جنبه مکمل برای آشپزی خصوصا ساخت دسرهایی همچون بستنی و کیک می باشد.
این میوه از سری میوه هایی است که به ندرت می توانید آن را در سراسر دنیا یافت کنید. بذرها توسط خود ما از میوه ها گرفته شده و بسیار تازه هستند
کاشت بذرهای این میوه بسیار ساده می باشد: بذرها را ابتدا به مدت 48 ساعت درون آب قرار دهید هر 24 ساعت آب را تعویض نمایید سپس در بستری ترکیبی از پیت ماس 50 درصد +ماسه 30 درصد+ 20 درصد خاک برگ قرار دهید می توانید از گل فروشیها بسته آماده خاک سبک تهیه کنید و در عمق اندازه خود بذرها کاشت کنید و سپس با آب پاش بستر را آب پاشی کرده در مکانی با دمای 20 الی 25 درجه قرار دهید هر زمان خاک خشک شد مجددا آبیاری نمایید. در زمان رشد و جوانه زنی آن را به مکانی با نور زیاد و غیر مستقیم قرار دهید
برای نتیجه بهتر می توانید از لینک زیر استفاده کنید
عکس از یک میوه لوکوما
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.